Звездна прогноза направи астрологът Азарей за новата 2024. Ето какво пише той в личния си фейсбук профил:

ЗВЕЗДИТЕ ЗА 2024

Според древните халдейски мъдреци всяка година се управлява от една планета и един зодиакален знак.

2024 година ще бъде подвластна на бляскавото Слънце и мистичния Скорпион.

Слънцето е регулатор на живота, на работата и на удоволствията. То е било обожествявано още в зората на сегашното човечество. Нашите древни предци траките са го почитали като Аполон, проводник на музите, символизиращ красотата и мъжката сила. В древен Египет зрелостта се свързва с бога на Слънцето Ра. Ние българите и до днес го призоваваме: „Хайде бе Райко, покажи се!”.

Усещането на радост е достигане на светлината в нашето съзнание.

Откриваме по нашите земи сакрални места с изсечени слънчеви дискове. Едно от най-богатите на подобни артефакти е светилището Палеокастро край Тополовград.

Скорпионът е зодиакалният знак, който осъществява връзката между подсъзнателните инстинкти и тяхната външна изява.

В световен план комбинацията може да доведе до укрепване на върховната държавна власт с помощта на силовите структури.

Според нумерологичната традиция 2024 година ще бъде под вибрацията на числото 8. Тя дава съдбовност, изчистване на карма и докосване до трансформация в природата и човека.

На 10-ти февруари, в 01:00 ч с настъпване на новолунието в зодиакалния знак Водолей ще настъпи китайската нова година, която ще бъде под влиянието на игривия и привлекателен дървен Дракон.

Пишейки за нещо ново надеждата се прокрадва и става твой спътник заедно с перото. Тя внася топлина в словото и е попътния вятър за поета.

Искрата на новата година се заражда в сърцето на Първоизточника, след което се извисява нагоре и чрез мисълта Му тя извира като ново начало.

Земните жители копнеят да видят планетата като добро място за живеене, където любовта се изсипва като любовен еликсир, а светлината сменя своя обект ту отвън, ту отвътре.

Отговорността ни е да сътворим нашия личен живот и нашите мисли, които реализираме. Когато се проявяваме като добротворци, излъчваме светлина, видима за едни и мъглявина за други.

По този начин светът става по-красив и светъл, по-приятен и уютен.

Ако предсказателят напише, че годината се очаква да бъде по-трудна или изпитателна, то от нас се очаква вътрешна работа и осъзнатост.

Светът е добър.

Къде е борбата?

Къде са военните сблъсъци?

Къде са ураганите?

Къде е студено?

Къде е непосилно горещо?

Нима това не е вътре в нас, в нашите мисли и чувства?

Ако се поспрем и се позамислим, и накрая се смирим...

Нима няма да спрат конфликтите край нас?

Това е новото!

Тишина и мир.

Мир...

Българите ще изпитват подтик да пътуват по-често. Ще бъде подобрено заплащането на служителите в телекомуникациите. Правителството ще направи благоприятни реформи и ще приложи нововъведения, полезни за обществото.

Ще се радват на голям успех литературата, музиката и ще зачестят творческите изяви. Отношенията със съседните страни ще са благоприятни. Напрежение е възможно да възникне само по морската ни граница. Ще наблюдаваме съпротива при опита да се обнародват нови разпоредби, засягащи възпитанието на момичетата.

Недоволства и протести ще съпътстват дейността на театрите и местата за развлечение. Може да се очаква неудовлетвореност сред народа, вследствие поскъпването на средствата за поддържане на живота. Кризата е възможно да доведе до затваряне на някой театър. Образованието ще страда поради епидемичната обстановка в училищата.

Благоприятно е влиянието за външните работи и отношенията с чуждите страни. Ще има условия за създаване на мирни международни отношения и за сключването на благоприятни съюзи, търговия и политически договори. Женитбите ще се увеличават. Ще се затвърждават коалиционните споразумения. Мирът на страната е осигурен и общественото достойнство на нацията вдъхва уважение в чужбина. Ще наблюдаваме спорове с други страни. В международните финансови, търговски и политически работи се очакват смущения.

Неблагоприятно положение за външните икономически връзки – търговията и индустрията намират нови пласменти в чужбина, но има много безредици, неприятности и мъчнотии в международните дипломатически отношения.

Планетата добротворец благоприятства българите и носи на държавата успехи, придобивки от националното ни наследство. Все пак ще паднат някои „глави” в парламента и правителството.

Време е да обърнем по-сериозно внимание на морала, който се шири в обществото. Това поражда силна социална???. Това ще провокира обществено недоволство, което е с ляв произход.

Морската търговия ще се радва на успех, но ще възникват диспути в тази област. Възможни са пречки, свързани с религия, съобщения и търговия.

Разгръщането на широка обществена дейност на правителството ще бъде съпроводено със скандали и накърняващи честта случки сред управляващите.

Парламентът ще има висок рейтинг заради някои мъдри решения и действия. Успех ще съпътства неговата работа. Законотворчеството ще бъде интензивно в областта на търговията и образованието. Ожесточените пререкания в парламента ще са предизвикани от външнополитически фактори.

Намаляването на криминалните случаи и различни видове инциденти ще зависи от самосъзнанието ни и стриктността на контролиращите и охраняващи органи.

Земеделските производители ще изпитват липса на подкрепа от страна на управлението. Правителството ще е притеснено от противоречия, вследствие на финансовата криза.

Ще се засили общественото строителство и ще се приемат мерки за намаление на безработицата. Слаба реколта, неуспехи в земеделието и лесовъдството. Може да се очаква недоволство, свързано с поддържане на базите в областта на туризма.

Неподчинение и недоволдство на работещите ще притиснат правителството. Работодателите ще страдат от протести и от липса на квалифициран персонал. Заплахи ще има за работодателите, за държавния глава и за правителството.

Измами може да се открият в банки и финансови институции.

Правителството ще се бори с финансови затруднения.

Ще има внезапно и неочаквано наставащи неблагоприятни кризи в правителството, необичайни произшествия, нападки против президента и кабинета, безредици, неподчинения. Вследствие на усложнената ситуация вероятно правителството ще подаде оставка.

Интересни астро събития:

На 25.03.2024 г ще наблюдаваме частично лунно затъмнение в зодиакалния знак Везни. То вещае неспокойна климатична обстановка - урагани, придружени с гръмотевици.

Пълно слънчево затъмнение ще се състои на 8.04.2024 г в зодиакалния знак Овен. Тъй като няма да се наблюдава от територията на България, то влиянието му ще е отслабено. Някой от министрите може да подаде оставка. Слани и рязко застудяване може да увредят реколтата от овощни и кореноплодни насаждения.

На 18.09.2024 ще бъдем свидетели на частично лунно затъмнение в зодиакалния знак Риби. Охраната по границата ще бъде засилена поради инциденти или нарушаване на реда в района. Полицията ще си има работа с увеличена активност на някои криминални елементи.

На 2.10.2024 г с частичното слънчево затъмнение в зодиакалния знак Везни ще започне „ремонт” на коалиционното споразумение за управление. То ще предизвика падане на някоя министерска „глава” или кабинетът ще подаде оставка. Ситуацията ще бъде напрегната и от протести и неподчинение поради трудните икономически условия.

На 26-ти май в 02:18 ч планетата Юпитер ще навлезе в зодиакалния знак Близнаци, с което ще даде интелектуален размах, ще улесни проучванията и комуникационните средства. хората ще проявяват широта и оптимистични идеи в областта на литературата, комуникациите. Желанието за опознаване и разкриване на нови области на живота ще се засили. Ще се насърчават добрите контакти с външния свят. Усвояването на знания ще е съпроводено с лекота. Хората ще изпитват любов към пътуването. Съседните чужди страни ще бъдат привлекателни за окото на пътешественика.

Нека бъде светла и честита новата 2024 година!

Нека ви донесе здраве и упование в доброто!

Нека от мечтите ви има смисъл, когато ги сбъднете!

Нека радостта ви бъде споделена!

Нека Природата ви се отблагодари за усилията ви да я опазвате и да я възхвалявате!

Нека вашите дейстния накарат хората край вас да станат по-добри, човечни и смирени!

Нека всички осъзнаем на колко ценна и благодатна земя живеем!

Нека ѝ благодарим и да я обгрижим!

Тя знае как да ни се отблагодари по най-добрия начин!

Нека я освещаваме с мислите, чувствата и делата си!

Нека бъдем проводници на божествената мисия на българския народ осъзнато и на дело!

Честита да е новата 2024 година!

АЗАРЕЙ, 2023

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук