Баща отвлече двете си деца от родната им майка снощи, съобщава Struma.com. Екшънът се разиграл в град Септември, където жената, прекратила официално отношенията си със съпруга си. Разбивайки врата на жилището ѝ бащата, който е от благоевградския квартал "Струмско", взел децата и изчезнал.

Майката вдигнала няколко полицейски управления накрак и тази сутрин осъмна пред 2-ро ПУ на МВР в Благоевград с искане на помощ за откриване на децата си.
 

По-късно стана ясно, че бащата е намерен от социалните служби и служители на "Закрила на детето" в апартамента си в кв. Струмско, в Благоевград. Полицията е оказала съдействие на службите да решат спора между родителите на двете деца, който не е вчера.

В закрила на детето по казуса има "отворено дело", тъй като не за първи път майката се жали от бащата. Личен казус, достоен за предаването "Съдебен спор". В момента психолозите разговарят с бащата и децата, а майката, която пристигна посред нощ във Второ ПУ на МВР, за да обяви, че децата и са отвлечени чака отвън, за да си ги вземе.

Децата са спокойни в добро физическо и психично състояние. Касае се за продължаваща с години семейна неразбория, в която се намесват всички институции.  

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!