Бесен шофьор взриви социалната мрежа с коментар след поредния инцидент по родните пътища, пише plovdiv24.bg. Повод за тежките му думи е произшествието на АМ „Тракия”, при което камион изгоря до основи.

Заради тежкотоварната машина по аутобана се образува задръстване от над 10 км.

Ето какво написа разяреният шофьор по повод инцидента във Фейсбук: 

 

Първо - колоната за София почва от 65 км до тунела поради изгорял ТИР, имайте търпение, София няма да избяга. Второ - обръщение към всички псевдо софиянци, всички, които си мислят, че колата е средство за разходка, към русите момиченца, които не могат да си позволят да купят едната гума на джиповете, които са им дали да карат, към хората на възраст, които нямат рефлекси, към хората, които изпреварват със 100 км/ч камиони, към всички, които, когато видят ПТП и почват да гледат сеира, към всички, които не знаят защо им пресвяткват отзад, към всички, които карат със 100 и когато ги изпревариш, почват да летят със скорост.

Неотговаряща на колата и уменията им, към всички, които карат с 80, когато росне малко дъжд, към всички тираджии с необезопасени товари, към всички, които са излезли да се учат, а имат книжки повече от години, към всички, които изпреварват от дясната лента или през аварийната, към всички, които си мислят, че могат да продължават по този начин.

Вие не сте хора, вие се опитвате да се самоубиете. Ако сте решили да се изчистите на пътя и желаете да изчистите и мен. Аз това го приемам за атака срещу мен и хората, които возя. След 20 дни Вие всички ще тръгнете всеки уикенд към морето, понеже много ревете, но трябва да сте на морето. Мислете с тези глави, които носите.Те не са за красота, а да мислите с тях.

Ако не можете да карате, не карайте!!! Аз не мога да рисувам, не съм станал художник, ако ме разбирате. Белята става бързо и много бързо започвате да страдате веднага след като си мислите, че тази магистрала, която имаме, е мегдан за свободни съчинения. В колата имам регистратор и започвам да ви изпращам нарушенията, така че да няма сърдити.

Ако искате ме репортвайте, блокирайте, дразнете се с мен, упреквайте ме, съмнявайте се и т.н. Аз искам да пътувам безопасно, а не да следя кой как иска да ме убие. Живее ми се ,ако на Вас не ви се живее, моля ви, намерете друго място!

В лява лента се изпреварва, не се кара в колона със 100. Ако има някой, който Ви застрашава, има телефони за сигнализиране, намерете ги, моля Ви, обадете се! И сега по-директно към псевдо софиянците: неприемливо е в столицата на родината ни да летите между хора, градски транспорт и т.н., а на магистралата да се влачите.

Желая Ви много късмет, здраве и силата малко или много да разберете какво и защо съм ви написал тук.

P.S. Очаквайте си глобите.