Пожарен кран, който е монтиран на неподходящо място, предизвика недоволство сред столичани.

Червеният пожарен кран е монтиран на една от улиците в "Зеления квартал", който е ситуиран в кв. "Кръстова вада - запад".

Милена Захаринова публикува снимки в социалната мрежа Facebook, на които се вижда точното място, на което е "инсталиран" пожарният кран.

"Само не разбирам тези хора в главите имат ли нещо или само за баланс е при тях? Искам да ми обяснят как да мина с количката с детето. И да има направени тротоари, пак трябва с мисъл да ги правиш", написа жената, пише glasnews.bg.

Пожарният кран създава неудобство на пешеходците, особено на родителите с бебешки колички - те трябва да слязат на пътното платно, за да заобиколят "препятствието".

"То и без количка как да минеш? Няма значение кой го е правил, мисъл нулева", написа Снежана Димовска в коментарите под поста.

"Гледайте позитивно! Има тротоар и асфалт на улицата, това си е лукс", пошегува се Василена Шопова.

Милена Захаринова споделя, че с нея се е свързал човек, който й е съобщил, че ако технически е възможно, пожарният кран ще бъде преместен.

"Айде, стига сте се оплаквали, да си бяхте купили количка с перка. Нали не е по средата на улицата", коментира Мирослава Велева.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук