Българин е изчезнал във Франция. За това алармира приятелка на семейството, което издирва своя близък. Мъжът се казва Димо Митев и е в неизвестност от 19 септември.

Ето какво написа жената в социалните мрежи:

Мои приятели издирват изчезналия си девер/брат. Пускам този пост, за да им помогна с каквото мога. Те живеят в Обединеното кралство.

Изчезналият Димо Митев за последно е бил видян във Франция, на посещение при свои близки. Излязъл е от дома, за да си купи карта, и не се е прибрал. Оттогава никой не го е виждал нито във Франция, нито се е върнал в България - изчезнал е на 19 септември. Роднините му във Франция казват, че са обявили изчезването в полицията там, в България също е обявен за изчезнал от негови роднини.

Приятелите ми са много притеснени за него, защото не е имал много пари - последно знаят, че е разполагал със 150 евро, преди седмици. Може да се е изгубил, да няма пари и да не знае как да се върне. Възможни са много сценарии. Полицията вероятно прави каквото може, но социалните мрежи понякога могат да помогнат по-бързо и по-добре, затова моля за съдействие.

Ако някой го е виждал, моля да се свърже с най-близкото отделение на полицията, в която и държава да е, или да се обади на телефона на приятелката ми Геновева, на телефон 00447424338269.