Коледните и новогодишните празници надничат зад ъгъла, но дядо Коледа тази година дойде по-рано в БЛИЦ. Електронна медия номер 1 в България има подарък за читатели си.

Всеки, който иска да бъде в крак с новините, да намери полезни съвети, да прочете задълбочени анализи и коментари или да се информира за събитията по света, вече може да го направи само с един клик - в мобилното ни приложение.

Единственото нещо, което трябва да направите, е да свалите приложението на смартфона или мобилното си устройство и целият свят на БЛИЦ ще е в ръцете ви.

Нашите читатели са хора, които живеят с пулса на времето и искат да уловят новината на мига. Те са хора с ясното гражданско съзнание и имат право да бъдат информирани, а не дезинформирани. Те умеят да четат дори между редовете и нямат време за губене.

Ето защо благодарение на мобилното приложение на БЛИЦ всичко важно и интересно ще достига до вас само с няколко клика.

Не губете време, а изтеглете приложението от ТУК!

А спортните запалянковци, които не могат да живеят, без да знаят резултата от последното дерби у нас, които искат да са в час с най-актуалните новини от европейските турнири като Шампионска лига, Лига Европа и др., които искат да знаят всичко за личния живот на най-известните спортисти и половинките им, могат да го направят в мобилното приложение на секция Спорт.

Там всеки фен ще се потопи в богатата палитра на спортния свят, изпълнен с житейски, трансферни и любопитни новини. За да изтеглите мобилното приложение на секция Спорт, кликнете ТУК!

Мобилните приложения на БЛИЦ и БЛИЦ Спорт могат да бъдат намерени в Google Play напълно безплатно.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук