Богаташкото синче Божидар Д.А., който лятото на 2021 г. помля свръхмощния и скъп автомобил Мерцедес Брабус GT-63 за повече от 400 000 лева след запой в Слънчев бряг, успя да подлуди фенките си в Инстаграм.

18-годишният милионерски син отново се похвали с луксозния си начин на живот и скъпите си придобивки за хиляди евро, предава Флагман.бг.

Божидар си пусна снимка с чисто нов златен Ролекс модел GMT-MASTER II, по-известен като Pepsi. Проверка показа, че аксесоарът струва колосалните 37 100 евро или точно 72 504 лв.

 

 

Божидар видимо е доволен от новата си скъпа придобивка и с гордост демонстрира,
че е един от двамата собственици у нас на подобен часовник

Божидар често демонстрира лайфстала си, който е свързан със скъпи коли, марков алкохол и много купони. Брабусът, който той потроши, бе подарък за 18-ия му рожден ден, но само ден след катастрофата получи нова кола, която е не по-малко мощна и скъпа.

Новият часовник на богаташкото синче е от розово злато, с доживотна гаранция. GMT-Master II разполага със заострена стрелка, която обикаля циферблата веднъж на всеки 24 часа, както и двупосочно въртяща се рамка с 24-часова скала, пише Лупа. Характерно оцветената 24-часова стрелка показва референтното време у дома в първа часова зона, което може да се отчете по скалата на рамката.

Местното време на пътуващия лесно се задава чрез „превъртане“ от час на час, благодарение на гениален механизъм, управляван чрез въртене на короната: часовата стрелка може да се регулира напред или назад, независимо от стрелките на минутите и секундите.

Ролексът струва 37 100 евро

Това позволява на пътуващия да се адаптира към новата си часова зона, без да се влияе на прецизността на отчитане на времето. Младежът едва ли ще ползва по предназначение екстрите на скъпия аксеоар, а по-скоро се е сдобил с него, за да се показва в Инстаграм и по родните клубове.

Припомняме, че бащата и чичото на Божидар са съсобственици на една от най-големите борси за плодове и зеленчуци, която зарежда всичко търговски вериги в страната.