Победителката във втория сезон на „Ергенът“ Валерия и баш ергенът Евгени Генчев предизвикаха сензация в Бургас, след като се появиха на плажа в кв. Сарафово, пише flagman.bg.

Те се държаха за ръце, демонстрираха интимна близост, а неотлъчно ги следваха две кучета, които Валерия се обръщаше със същото внимание и любов, както към любимия си. 

БЛИЦ припомня че снощи бе излъчен финалният епизод на романтичното риалити, в което Евгени избра своята фаворитка.

Напук на странностите й, напук на мнението на майка си, която определено не я хареса. Още снощи се появиха твърдения, че връзката между Валерия и Евгени не е потръгнала и той ще се ожени, но не за нея, а за другата финалистка от шоуто Елена. Днес тези слухове бяха разбити на пух и прах. 

Евгени и Валерия не са просто на почивка в Бургас, а са оглеждали условията в луксозен комплекс в кв. Сарафово, където смятат да направят сватбата на годината.

Много е вероятно това да се случи още през юни. Евгени и без това е предвидил голям концерт в Летния театър на морския град след месец. И най-вероятно ще съчетае най-важното събитие на живота си с музикалния му рецитал. 


Снимка: flagman.bg

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук