След като билетите за шоуто на Бони М свършиха още месец преди дългоочакваната от българските меломани дата 1 декември, когато легендите на диското ще излязат на сцената на зала 1 на НДК от 19 ч., организаторите от АРТ БГ обявиха втори техен концерт в същия ден от 21 ч.

Билетите за неуспелите да се сдобият досега с ценни пропуски фенове на Бони М тръгват в продажба днес в  разпространителската мрежа на Eventim и на касата на НДК. Цените отново са от 25  лв. до 40 лв. и специални места за 50 лв. и 60 лв.
И за двата концерта Бони М обещават да ни зашеметят със  запазената си марка – невероятно шоу с атрактивни костюми, спиращи дъха танци и разбира се златните хитове на 70-те и 80-те години като Rivers of Babylon, Daddy Cool, Ma Baker и др.  
До бляскавото появяване на звездите от Бони М, страстите ще разгорещява българската група Трамвай №5, популярна от 80-те години с хитовото парче „Усмивката” и други любими на българската публика песни от близкото минало. Трамвай  №5  са едни от първите групи в България, които налагат танцовото шоу на сцената. Телевизионните снимки на техните песни стават основополагащи за развитието на българския видеоклип. /БЛИЦ