Ще си сложа край на живота! Това е крещял 49-годишният шофьор, който вчера следобед сътвори холивудски екшън в двора на КАТ-Пловдив, каза на брифинг заместник-районият прокурор Атанас Илиев, който е и наблюдаващ прокурор по делото, съобщава "Марица".

По думите му предстои да се поиска постоянното задържане на джигита в ареста. Към момента шофьорът е задържан за 24 часа, като мярката ще бъде удължена до 72 часа. 

Шефът на КАТ-Пловдив гл. инсп. Йордан Милушев посочи, че дрогираният е абсолютен рекордьор по глоби - има над 100 актове и фишове в рамките на 21 години. Нарушенията извършвал в цяла България. Често сменял постоянни адреси, като последният му е в Пловдив. 

Тежък инцидент пред КАТ Пловдив! Очевидец: Беше дрогиран! СНИМКИ

Вчера шофьорът отишъл в КАТ за пререгистрация на колата. Причината - на 1 януари са му свалени номерата заради употреба на алкохол. Тогава му е отнета и книжката. На служителката на гишето й направило впечатление, че няма книжка и че се държи неадекватно.

Така се обадила и изразил опасенията си на полицаи. Те го спрели на входа след пререгистрацията. Поискали да му съставят акт, но надрусаният се качил в колата и започнал да бяга. Тръгнал към двора, тъй като патрулка залостила входа. 

След като се блъснал в бетонови саксии, колата спряла. Шофьорът се заключил вътре. Наложило се да разбият стъклото и да го извадят. След това е арестуван. 

 

@presiandarakchiev #boi ♬ original sound - Пресиян Даракчиев

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук