Двама бургазлии се сбиха на пешеходна пътека в ж.к. „Изгрев“. Случката се разиграла миналата сряда на кръстовището на ул. „Георги Калоянчев“ в комплекса, точно пред магазин „Била“, съобщи свидетел на случката, който изпрати ексклузивни кадри от побоя.

„Всичко започна, след като автомобил за малко не блъсна мой приятел. Той и шофьорът започнаха да спорят актуална ли е пешеходната пътека, тъй като тя беше временно изтрита, защото и се подновяваше маркировката. Но табелата все още си седеше, както обясни моят приятел“, разказа Атанас, който е станал очевидец на спречкването.

След кратък словесен спор шофьорът на автомобила изскочил и се нахвърлил на пешеходеца. Двамата започнали да си разменят ритници и юмруци.

Намесила се и възрастна жена, която според очевидци е майка на водача на автомобила. В кулминацията на сбиването тя отнесе няколко удара от собствения си син, без той да подозира, че посяга на нея.

В крайна сметка най-пострадала се оказа дамата, която в продължение на няколко минути не могла да се изправи на крака.

Няколко пъти именно тази пешеходна пътека е ставала обект на спорове между шофьори. Някои твърдят, че тя дори е опасна, а доказателство е катастрофа ден след сбиването.
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: bMT