Мъж попадна на мухлясал кашкавал в една от големите вериги магазини у нас, става ясно от негова публикация в социалната мрежа Facebook, съобщава Sofia24.bg.


Ето и някои от коментарите на хората:

"Високите цени до там водят. Палмово масло и сухо мляко. Това е суровината на продукта";


"Ако е правено с истинско мляко безценно";

"Факт е, че качеството на продуктите е покъртително!;

"Щом е хванал такава плесен най малко от месец стои";


"Имаш безплатен антибиотик";

"Така става като не оставят кашкавала да зрее поне 60 дни! А те сега като излезе от фирмите и от машините и веднага във вакуум! Няма зреене няма нищо! От фабриката у вакуум опаковка и в магазините!";



"Жалко - да... Жалко за кашкавала..., както винаги, някой го е отворил (по някакъв начин) и го е оставил. На снимката се вижда, че е развакуумиран, не знам само, какво учудващо виждате в това? очаквате от отворен кашкавал от преди няколко дена да седи свеж ?

Поуката от тази снимка е, че винаги трябва да проверявате дали кашкавала/сиренето/бурканите които вземате са запечатани добре! Представете си ако беше останал вакумиран кашкавала, едва ли щеше да е в това състояние! И само да кажа, че няма по-добри млечни продукти от Маджаров на Българския пазар".

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук