Кучето Реди, което беше боядисано с червена боя, вече има нов стопанин. Илона днес отново е във ветеринарната клиника. Трогната от историята на Реди в социалните мрежи, кандидатства да го осинови.

Отдавна правя опит да осиновя куче. Не съм се подвела по това, че той нали стана известен. Просто другите ми опити се провалиха, каза Илона Попова пред bTV. Тя се прочу като студентката по богословие, която участва в еротичен конкурс и дори грабна бронза.

Силиконова фурия е новата най-секси учителка в София (СНИМКИ) 

Доброволци от организация "ДОГ ХЕЛП" откриха животното преди седмица край Тутракан. Там роми го боядисали в ярко червено за забавление.
147 души са поискали да осиновят Реди. След прецизен подбор е избрана Илона.

„Едно момиче, което се открои  от всички останали. Доста подвеждащи въпроси зададохме. Казахме, че кучето е осиновено вече и дали би си избрала някое от другите кученца. Все пак да видим каква е била идеята ѝ. Тя каза "няма проблем", ще си избера друго куче.

Докато всички останали 146 човека след нея – никой не пожела да осинови друга животинка”, обясни Равдослав от организация "ДОГ ХЕЛП".
Илона се грижи за още едно осиновено куче. Така освен нов дом, Реди ще има и нов приятел.

Вече е намерено и момчето, което е боядисало кучето. С 16-годишния младеж ще работи психолог в детска педагогическа стая.