Дъщерята на покойния Димитър цонев – Деси, направи шокиращи признания за личния си живот. Пред столичен ежедневник тя сподели, че постоянно се сеща за него и често го сънува.
„Най-трудно е сега зимата, когато ходим на ски. Татко много обичаше да е на пистата. Времето си минава, но нищо не се случва. Не може да излекува болката ми. Става ми все по-тежко, че го няма. В къщата на „ВИП брадър“ го сънувах всяка вечер. Откакто съм излязла, съм го сънувала само веднъж. Това беше преди три-четири дни. Говорихме си, но не помня какво ми каза”, споделя Деси. Въпреки многото критики, които изтърпя за влизането си в реалитито, тя е на мнение, че се поведението й в Къщата е било достойно: „Показах се такава, каквато съм”.

„Изминалите празници бяха най-тъжните в живота ми. Това беше първата Коледа без татко. Беше ми много трудно. Дори не празнувах рождения си ден. Беше ми много тежко. Около мен няма забавления след кончината на баща ми”, казва още тя.

Въпреки мъката Деси намери сили да се похвали с чудесна новина. „Заедно сме с Георги Джамов. Сгодени сме! Нямаме само дата за сватба, но ще се оженим. В крайна сметка не бързаме. Нещата между мен и Георги са много сериозни. Ние нито се караме, нито имаме намерение да го правим”.

Тя сподели, че не са обсъждали точна дата за венчавка: „Нека мине поне една година от смъртта на татко и тогава ще водя този разговор. Преди това да са изминали 12 месеца от кончината на баща ми не смятам да правя нищо. Нека мине една година и всичко ще си стане”.