ГЕРБ гарантира плавно повишаване на пенсиите и достъп до нови видове социални услуги за българските пенсионери, включително и в домашна среда. Това заяви на среща с пенсионери водачът на листата кандидати с народни представители от ПП ГЕРБ Разград Десислава Атанасова, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.
Атанасова посочи, че данните са изчислени на база на икономическия растеж, постигнат в последните две години, както и, че приоритет в програмата на ГЕРБ е увеличението на минималната и на средната работна заплата.

Атанасова отбеляза, че докато другите обещават, ГЕРБ работи и резултатите от професионализма на целия екип е видим и за обикновения гражданин - от първото правителство на ГЕРБ до този момент, пенсиите са увеличени с близо 20%, а минималната работна заплата с над 90%. Новото правителство ще надгражда постигнатото и ще чертае нови хоризонти не само в социалната сфера, каза тя.

Водачът на листата на ГЕРБ в Разград подчерта, че основните акценти в предизборната програма на партията са свързани с растеж, развитие и икономическа перспектива, реално увеличаване на доходите, драстично намаляване на бюрокрацията, ликвидиране на неграмотността, нов подход към социалната сфера и сигурност.

„Призовавам всеки от вас на 26-ти март да направи разумния избор, като избере номер 11 в интегралната бюлетина“, допълни Десислава Атанасова.