Милен Цветков, Димитър Рачков и Мария Игнатова са сред специалните участници в „Страх”. Популярните водещи ще се пробват на някои от най-екстремните изпитания, наравно с одобрените сред 11-те хиляди желаещи да изпитат неповторими емоции.
Шоуто започва на 1 март и ще се излъчва всеки делничен ден от 20:00 до 21:00 ч. Идеята на пилотния епизод в неделя е да настрои зрителите за очакващата ги свръх доза от динамика, сила, адреналин, високи скорости и страх.

Вече са заснети три четвърти от „Страх”, обяви продуцентът от страна на „Нова телевизия” Иво Вандов. За съжаление, интересни моменти ще останат скрити за зрителите, поради фиксираната продължителност на епизодите.

Форматът се снима в уникални условия, обясни режисьорът Кирил Киров. „Страх” е правен в Сибир, но е бил пригоден за тамошните условия, а у нас, се реализира при температури, близки до тези в Сибир, но пригоден за минимум 25 градуса над нулата.

От началото на снимките досега близо 100-членният екип на продукцията е бил на над 20 различни локации в цяла България – освен София, Белово, Сапарева баня, гара Елин Пелин, Кремиковци, язовир Студена. /БЛИЦ