За първи път лекари, фармацевти и пациенти застават единодушно зад продукт, насочен директно към подобряване на имунитета и здравето на всички органи в човешкото тяло. За да се случи това, избраникът отговори на немалкото изисквания на всяка от групите – да има потвърден здравен ефект, да е в най-правилната фармакологична форма и най-важното – да помага.


С честта зад името им да застанат толкова много хора се сдобиха т.нар. Живи витамини (продуктът Live Vitamins) – многокомпонентен комплекс от биологично активни витамини, минерали и микроелементи, който повлиява широк спектър от здравни оплаквания. „Съставът им е съобразен на сто процента с всички препоръки за допълнителен прием на микронутриенти за населението в България“, аргументират избора си медиците. И допълват: Това прави Live Vitamins перфектен избор както за повишаване на тонуса, така и за подобряване остротата на зрението например. А най-хубавото е, че са подходящи и за възрастни, и за деца и се дозират лесно.

КАК ДА ПРЕЗАРЕДИМ БАТЕРИИТЕ?

Ако още от сутринта изпитвате умора и нямате нито сили, нито желание да правите каквото и да било, то вас... не, не ви е налегнал мързел, а витаминен дефицит. Недостигът на полезни вещества, особено поддържан по-продължително време, неизбежно води до отпадналост. Тонусът рязко спада и дори най-дребните натоварвания – независимо дали физически или умствени, бързо ни уморяват.

Бум именно на подобни оплаквания отчитат личните лекари през последните години. Дали заради храната, дали заради стреса – или пък заради всичко накуп, с тези симптоми при лекаря отиват и млади, и стари.


Живите витамини повишават тонуса и енергията независимо от възрастта
Много от моите пациенти се оплакват от липса на достатъчно енергия – не само възрастните, но и лица в активна възраст (особено редовно спортуващите). Коментираме с тях, че понякога организмът се изтощава и му е необходима допълнителна подкрепа. Като сигурно помощно средство при такива състояния посочвам активните витамини, каквито са т.нар. Живи витамини (продуктът Live Vitamins). Съставът им е специално подбран и формулиран така, че да удовлетворява потребностите от витамини и минерали на нас, българите. Полезните вещества са във вид на маслен разтвор, запечатан в твърди желатинови капсули. В този си вид активните вещества, от една страна, са с максимално запазени биологични свойства, а от друга – преминават бавно през тънките черва и така се усвояват пълноценно. Технологичните и продуктовите характеристики, както и самото име на Живите витамини насочват вниманието към витамини, които действат и са ефективни.

Благодарение на всичко това Живите витамини са отличен помощник за справяне с умората, причинена от стрес, натоварване, липса на сън. Те проявяват енергизиращ и тонизиращ ефект върху организма и подпомагат активната дейност на всеки човек.
Д-р Илина Шалабутова, ОПЛ, ДКЦ 1, Пловдив


БАРИЕРАТА СРЕЩУ БОЛЕСТИТЕ Е ВИСОКИЯТ ИМУНИТЕТ

При занижен имунитет, всеки знае, нищо не ни подминава, а простата настинка като нищо се задълбочава и накрая всичко „отива“ в белите дробове. А за това как да се предпазим от инфекции на горните и долните дихателни пътища опит споделя столичният пулмолог д-р Анита Найденова.

Live Vitamins поддържат имунитета и предпазват от белодробни болести

Сред основните арсенали за засилване на придобития имунитет е приемът на т.нар. имуномодулиращи средства, каквито са продуктите с подходящ набор от витамини, минерали и микроелементи и силна антиоксидантна активност. Ето защо препоръката ми към пациентите е да се насочат към продукт (хранителна добавка), който осигурява ефективна комбинация от микроелементи като желязо, мед, селен, цинк и витамините А, D, В6, В12 и С. От изключителна важност е полезните вещества в продукта да са в правилна форма, която не позволява тяхното дезактивиране и подобрява степента на усвояването им от организма. Оптимална форма в този смисъл е иновативната капсула на Живите витамини (Live Vitamins), която позволява приема на пълен комплекс от посочените имуностимулатори в течна форма и тяхната лесна и пълна резорбция в правилните отдели на храносмилателния тракт.

Приемът на продукта Live Vitamins е подходящ не само за подсилване защитните функции на организма през рисковите за настинка сезони, но и заради антиоксидантната активност на комплекса от витамини и минерали, което е от полза при пациенти с астма и хронични обструктивни белодробни болести. Важно е да се отбележи, че приемът на Live Vitamins намалява риска от разболяване както при контакт с болни от грип, така и от бактериални инфекции на дихателните пътища, тай като засилва общите съпротивителни механизми на организма.

Като препоръка към всички хора, които биха искали да вземат мерки за минимизиране на риска от развитие на белодробни болести чрез природосъобразно завишаване на имунните способности на техния организъм, бих посочила редовния прием на Живите витамини.
Д-р Анита Найденова, пулмолог, Болница "Токуда", София

Към изричните препоръки на д-р Найденова се присъединява и д-р Боби Киров от Айтос – личен лекар с дългогодишен опит.


С Live Vitamins здравето на пациентите ми е стабилно през зимата

През есенно-зимния период от годината имунната защита на пациентите ми спада (понякога рязко) и те започват често да боледуват от респираторни инфекции. За да поддържам техния имунитет висок, аз им предписвам Live Vitamins (Живите витамини).

От професионалния си опит с Live Vitamins наблюдавам, че продуктът има изключителен ефект. Той допринася за нормалното функциониране на имунната система и подпомага поддържането на добър жизнен тонус. Общото състояние на пациентите се запазва стабилно през целия рисков период и те рядко боледуват. Ако все пак това се случи, пациентът преболедува съответното заболяване в много по-лека форма и се възстановява за значително по-кратко време.

Спрял съм се на тези мултивитамини, тъй като те имат много предимства. На първо място е фактът, че съдържанието им е в течна форма и много бързо се усвояват от организма. Те осигуряват необходимата ежедневна доза от витамини и минерали за зрял индивид. Напълно пречистени са, произведени са без химична и термична обработка на полезните вещества, не съдържат глутен и ГМО и са без захар.
Д-р Боби Киров, ОПЛ, Медицински център 1 – Айтос


Вирусите ме забравиха

Още от дете съм страшно болнава. Казваха, че е заради третата сливица и затова ме оперираха и ги извадиха. Уж всичко щяло да се подобри, а аз продължих всяка есен и зима да съм дежурна с постоянно редуващи се настинки и вируси. Пила съм и съм правила какво ли не – от бабините лекове до скъпи лекарства. От нищо не отчетох да е имало траен ефект.

И така до миналата година през есента (страхът ме кара още от септември да започна с предпазните средства), когато фармацевтка ми препоръча Живите витамини. Предвид моята болнавост тя ми каза да пия задължително по 2 капсули на ден и то поне 3 месеца. Още на втората опаковка усетих подобрение – имах повече енергия и сили през деня. Пих ги 5 месеца и вирусите направо ме забравиха. Все още не мога да повярвам, че изкарах не месец и два, а цяла зима без да преболедувам нещо. Страшно съм благодарна на Живите витамини, защото те трайно повишиха моя имунитет и ме опазиха здрава цяла зима. Това не ми се е случвало досега. Затова ги препоръчвам на всеки, който цени здравето си и иска да опита „лукса“ какво е да не подсмърчаш и кашляш през ден.
Гергана Стилянова, 36 г., Лом


Живите витамини пазят от вируси

Реших да изпробвам Живите витамини Live Vitamins заради техния състав и специалната технология за производство. Уверих се в тяхната сила от първо лице и вече всяка година си правя профилактичен курс с тях. Започвам през октомври и ги пия до декември.

Така си подсилвам имунитета и се предпазвам от вирусни заболявания.

Отделно от това благодарение на тях се чувствам енергична, работоспособна и по-трудно се уморявам. Препоръчвам Живите витамини и на близки, и на пациенти, защото знам, че ще останат доволни.
Магистър-фармацевт Мария Тунова, аптека „Мария Тунова” ЕООД


УМ КАТО БРЪСНАЧ, ПАМЕТ КАТО ШВЕЙЦАРСКИ ЧАСОВНИК

Живите витамини са намерили твърдо място и в практиката на колегата и съгражданин на д-р Шалабутова – д-р Атанас Димов. Неговите наблюдения обаче показват още един, допълнителен благотворен ефект от приема на продукта Live Vitamins – подобряване на паметта.

Пациентите забелязват засилване на паметта и подобряване на общото им здравословно състояние

Като общопрактикуващ лекар ежедневно се срещам с пациенти, които показват категорично недостиг в приема на витамини. Симптоматиката е разнородна – на някои косата е оредяла и пада повече от нормалното, на друг ноктите му се чупят, трети страдат от чести настинки. Показател за това е също и чувството на отпадналост сутрин или вечер, липсата на сили и намалената работоспособност през деня. При възрастните пациенти рязко се влошава паметта и мисловните способности, започват трудно да се концентрират в ежедневието си.

Живите витамини (Live Vitamins), или наричани още биоактивни витамини, са единствени по рода си у нас и предпочитани от мен за преодоляване на тези оплаквания. Те са многократно по-силни от обикновените мултивитамини и дават видими и бързи резултати. Това се потвърди и в моята клинична практика, когато аз ги приложих върху две групи пациенти. В едната група включих лица във възрастовата категория 70–80 години, при които наблюдавах често повтарящи се боледувания вследствие на значително понижени защитни сили. Втората група обхвана лица на възраст 40–50 години с тежки или хронични придружаващи заболявания.

Още след първия месец от терапията – ежедневен прием на 2 капсули Live Vitamins – пациентите съобщават за значителни подобрения в състоянието им. Всички отчитат повишаване на тонуса и се чувстват по-жизнени, а значителен брой от представителите на първата група са забелязали и добър ефект върху паметта. За попълване на недостига на полезни вещества, както и за по-траен ефект терапията продължава поне 3 месеца.

Пациентите и от двете групи приемат Live Vitamins заедно с различни лекарствени препарати съобразно състоянието им. При нито един от тях не се проявиха странични явления, което показва, че Живите витамини са напълно подходящи за добавяне към различни медикаментозни терапевтични схеми.

На пазара Live Vitamins са достъпни в аптеките и могат да се използват от хора от различни възрасти. Те оказват благоприятно въздействие върху функцията на имунната система, сърцето и кръвоносните съдове, костите и ставите, за тонус и енергия, по-добра памет и възможност за концентрация, за поддържане на външния вид и т.н.
Д-р Атанас Димов, ОПЛ, МЦ „Димед“, Пловдив


ЖИВИТЕ ВИТАМИНИ ПАЗЯТ ДЕЦАТА ОТ ЗИМНИТЕ БОЛЕСТИ

В дозировка от само 1 капсула дневно Живите витамини са подходящи и за деца над 3-годишна възраст. Това удобство и специалните им качества са ги направили неизменна част от снаряжението на педиатрите.


С Live Vitamins малките ми пациенти са в най-добрите ръце

Витамините са неизменна част от нашето хранене. Най-голяма важност придобиват при децата. В дългогодишната ми практика като педиатър постоянно се налага да включвам и витамини към лечението. Имам няколко групи деца, които имат повишена нужда от витаминни добавки: често боледуващи и такива, които страдат от гастроинтестинални проблеми, астма, диабет; деца с небалансирана диета; деца, които пропускат храненията или залагат на високо въглехидратни храни; деца, които имат ограничена диета – вегетарианска, веганска и т.н.

В търсене на адекватно и удобно решение за моите пациенти, аз попаднах на тъй наречените Живи Витамини (Live Vitamins), които съдържат всичко необходимо. Създадени по френска патентована технология – LICAPS™ (т.е. течни капсули), те предоставят най-важните хранителни вещества в готов вид за пълноценно усвояване. Лесният прием от една капсула дневно е в голямо удобство за децата и родителите им. Капсулите са от рибен желатин, без глутен, захар и оцветители, с гладък ход на поглъщане като са подходящи както за по-големите ми пациенти, така и за по-малките. Ежедневно препоръчвам Живи Витамини и знам, че пациентите ми са в добри ръце.
Д-р Милчо Галев, педиатър, поликлиника „Младост“, София

В подкрепа на наблюденията на специалистите е и личният опит на Виолета Димчева и Малина Ставрева от София. И двете майки попаднали на Live Vitamins, търсейки средство да скъсат омагьосания кръг на постоянните боледувания на техните деца.


С Живите витамини дъщеричката ми боледува по-рядко и по-кратко

Дъщеря ми е на 4 годинки и много често боледува. С педиатъра бяхме вдигнали ръце – каквото и да ѝ давах, мине не мине време и тя пак се разболяваше. Последният ни опит бяха т.нар. Живи витамини. Педиатърът ме посъветва да започна да ѝ ги давам още щом захладнее времето, за да изградим и подсилим имунитета ѝ за през зимата.

Всеки ден ѝ давах по 1 капсула Live Vitamins в продължение на 3 месеца. Благодарна съм на нашия лекар, защото откакто ѝ давам Живите витамини, тя боледува много по-рядко, а ако все пак я хване нещо, то отшумява бързо – до има-няма 3 дни. Live Vitamins се оказаха решението. Вече ги препоръчвам на всички майки около мен и те също са доволни. Live Vitamins просто са истинските витамини.
Виолета Димчева, 36 г., гр. София
 

Аз ги пих покрай вирус, а те подобриха и външния ми вид

С малкия ми син бяхме в постоянна въртележка от вируси. Хващаше всичко, което мине през детската градина, и го носеше у нас. Взех си Живите витамини по препоръка на приятелка, за да „пресечем“ поредната болест. Синът ми е на 6 години и на него давах по 1 капсула, а аз пиех по 2 – това са максималните препоръчани дози.

Проблемът, заради който ги бях купила, отшумя почти неусетно – лекарката ми беше дала 5-дневен болничен, а ние бяхме на крака още на втория–третия ден. Въпреки това и двамата с детето продължихме да ги пием 2 месеца. С тях скъсахме низа от болести. И не само това. Не мога да ви опиша изненадата си, когато забелязах и промяна в състоянието на кожата и косата ми – станаха видимо по-здрави и красиви. Опитайте и няма да съжалявате.
Малина Ставрева, 41 г., София


НА КАКВО ДЪЛЖАТ ЖИВИТЕ ВИТАМИНИ СВОЯТА ЕФЕКТИВНОСТ? 

Капсулата освобождава витаминно-минералния маслен разтвор и той обгръща власинките в тънките черва. Блгодарение на маслената си форма той има бавен ход по продължението на червата, което осигурява по-пълното усвояване на полезните вещества и високата ефективност


Високата работоспособност на  Живите витамини (Live Vitamins) се обуславя от две важни техни характеристики: 1. Съдържат 100% биоактивни съставки; 2. Усвояват се пълноценно в организма. Всичко това е благодарение на уникалната им фармакологична форма – витаминен маслен разтвор. В тази маслена среда полезните вещества не търпят никакви загуби по пътя до тънките черва и влизат в организма директно „подготвени“ за работа. Веднъж попаднали там те преминават бавно през червата, полепвайки по власинките на чревните стени. Така се усвояват до 98% от вложените витамини и минерали.

Тази специфична маслена форма дава още един, допълнителен плюс на Живите витамини – те са революционна стъпка и в предпазването и грижата за стомаха и червата. Процесите на разтваряне и всмукване протичат леко и щадят лигавицата на стомаха.

Live Vitamins е подходящ за хора с гастроинтестинални проблеми, защото не дразни стомаха и червата

Поради особеностите на съвременния начин на живот, често съпроводен с неправилен режим на хранене и завишени нива на психоемоционален стрес, все повече хора развиват дефицит на витамини и микроелементи. Това често води до влошаване на вече съществуващи хронични заболявания, което от своя страна налага продължителен прием на различни лекарства. В резултат на тези явления в клиничната си практика на гастроентеролог все по-често регистрирам случаи на нарушена дейност на стомашно-чревния тракт, предизвикана от приема на голям брой и разнородни по вид лекарства и медикаменти.

Ето защо, когато става дума за възстановяване на оптималните нива на жизненоважни витамини и минерали чрез прием на мултивитаминни продукти, препоръката ми недвусмислено е насочена към избор на продукти в подходяща, щадяща стомашно-чревния тракт лекарствена форма. Така се минимизира рискът от дразнене в различните отдели на храносмилателната система, не се допуска ерозия на лигавицата на стомаха и е разумно натоварването върху метаболизиращите системи на черния дроб, както и върху функцията на жлъчния мехур.

За щастие с напредването на фармацевтичната технология вече и у нас разполагаме с лекарствени форми като LICAPS™ – течност в капсула – в която е продуктът Live Vitamins (Живи витамини). Чрез LICAPS™ се постига пълно и бързо усвояване на включените в продукта витамини чрез оптимален контакт на лигавицата на тънкото черво и същевременно се избягва дразнене на лигавицата на стомаха.

Основно предимство на Живите витамини е и намаленият риск от лекарствени взаимодействия с редица медикаменти, прилагани в гастроентерологията, като инхибитори на протонната помпа, железни препарати и някои групи антибиотици. Това гарантира не само максимална ефективност на приложената терапия, но и безопасността на пациентите.
Д-р Васил Койнарски, гастроентеролог, Болница Токуда, София

Освен откъм качество на съставките и процент на усвояване на полезните вещества, Live Vitamins превъзхождат обикновените мултивитаминни продукти (във вид на таблетки) и със своята чистота. Live Vitamins не съдържат консерванти, оцветители, овкусители и аромати. Те са без захар, без глутен и без ГМО.


Live Vitamins в сравнение с другите форми на мултивитаминни продукти


LiveVitamins
(Живите витамини)


Таблетки


Ефервесцентни таблетки
(разтварят се във вода)

♦ Биоактивни съставки

♦ Максимално усвояване

♦ Висока ефективност

♦ Без химически и термични обработки

♦ Без оцветители, овкусители и аромати

♦ Без ГМО

♦ Без консерванти

♦ Без глутен

♦ Не се окисляват

♦ Дълъг срок на годност

♦ Без вкус и мирис

♦ Ниска усвояемост (около 20–30 %)

♦ Слаба ефективност

♦ Трудно разграждане

♦ Възможни стомашно-чревни дразнения

♦ Неприятен вкус

♦ Високо съдържание на изкуствени пълнители

♦ Бърза загуба на полезни вещества

♦ Ниска усвояемост

♦ Слаба ефективност

♦ Високо съдържание на изкуствени пълнители, оцветители, овкусители и ароматиМожете да откриете Live Vitamins в най-близката аптека до вас.

Може да прочетете повече за Live Vitamins ТУК >>>