Много куриозна ситуация се случи в последния епизод от шоуто "Стани богат". За съжаление този път публиката в залата подведе днешната участничка и я насочи към грешния отговор.

Тя се казва Вероника и описва себе си като преподавател и пътешественик. Разкрива, че има устойчив интерес към литературата. Преподавала е английски на множество опасни места, едно от които ивицата Газа. Съпругът ѝ е американец.

Тя срещна огромни затруднения още на въпрос, достигайки до сумата от 1500 лева и използва два от жокерите си – 50/50 и "Обади се на приятел".

"Какво животно е турският кангал?", беше запитването, а верният отговор беше куче. Преподавателката изключи две от вероятностите, а след като се оказа, че това не е достатъчно, попита и приятелка, решила загадката за по-малко от 10-ина секунди.

Затрудненията продължиха и на сумата от 2000 лв . Този път, въпросът беше по-коварен - "Изотопи на кой от изброените химични елементи са протий, деутерий и тритийи", а тя реши да попита публиката. Посочените отговори бяха: А: Водород B: Цезий C: Кислород  D: Полоний

Повече от половината зрители избраха отговор D: Полоний, което наклони везните и несигурната участничка реши да им се довери. Това обаче се оказа голяма грешка, тъй като верният отговор беше "Водород", а Вероника беше видимо разочарована от подвеждащия жокер.

За нея остана единствено утешителната награда от първата сигурна сума - 500 лв. 

Водещият Михаил Билалов показа чувство за хумор като се обърна към публиката с думите: "С вас ще се разправям после. Вие подведохте Вероника".