Ултраскъп джип Ламборгини Урус и баровски Ролс Ройс WRITH бяха регистрирани преди няколко часа в КАТ Бургас, пише Флагман.бг. 

Колите са собственост на популярни бизнесмени от града. Общата цена на невероятните возила надвишава 1,1-1,2 млн.лева.


"Ламборгини Урос" за 700 000 лева тунинговаха във Велико Търново

Ламборгини Урус е първата серия джип на известната марка. Бургаският модел е искрящо жълт, колата е произведена през 2019 година. Моделът е с всички екстри, двигателят е 8-цилиндров с мощност 650 к.с. Ламборгинито може да се закупи само след предварително записване при производителя, защото серийното му производство е ограничено.

Бургаското Ламборгини Урус е най-луксозното в България 

В България има само 31 ламборгинита, но бургаското със сигурност е най-луксозното. Най-близо до него като качество и цена се доближава джипа на търновския предприемач Николай Широков, който също кара „Ламборгини Урус“, но моделът не е с толкова много екстри, разясниха за Флагман.бг специалисти, познаващи в детайли италианските суперавтомобили. Цената на бургаското „Ламборгини“ е между 600 и 650 хил.лева.

От това ВИДЕО боли! Супер скъпо Ламборгини се размаза в стена и вече е за боклука

Още снощи колата е шашнала бургазлии, които са я видели на платформа. Джипът е нощувал в центъра на Бургас, в имот, който се управлява от новия собственик на „Ламборгини“-то. Кой е той – очаквайте след минути във Флагман.бг.

Днес обаче това не бе единствената суперскъпа кола, която се регистрира в КАТ Бургас. Минути преди италианския джип да премине през „канала“ на пътна полиция, там бе друг луксозен автомобил –  Ролс Ройс Writh. Тази кола е на друг много популярен бургаски бизнесмен. Това е най-скъпият Ролс Ройс в Бургаска област и засенчва всички останали модели.

Това е мощният Ролс Ройс, който събра погледите в двора на КАТ-Бургас

Колата е с врати тип прилеп, фул екстри, 632 конски сили, а моделът – Writh е най-мощният Ролс Ройс създаван някога. Цената на този автомобил, според експерти е около 550-570 хил.лева.