Германският турист Александър Водчел, който удивително прилича на Алън от „Двама мъже и половина“ е под домашен арест след обвинението на фризьорка от ж.к.“Братя Миладинови“, че е извършвал блудствени действия с нея, пише "Флагман". 

Светломира твърди, че Александър я опипвал по интимните части без нейно съгласие. Тя определи историята за „кошмар“ и разказа подробно за случилото се, след което намекна, че ще си търси правата по граждански път.

На базата на показанията й, 47-годишният германски гражданин, е под домашен арест вече 5 дни, които по ирония на съдбата изтърпява в квартира за кратковременен престой, намираща се точно над салона на Светломира. 

В досъдебното производство има и видеозапис, който обаче до този момент не е приет като доказателство от съда, а той дава най-точна информация за случилото се.

Близо 5-минутното видео показва, че Александър е подпийнал, действително изявява някакви сексуални мераци към фризьорката, но дали действията му могат да бъдат квалифицирани като „блудство“ или например, хулиганство или УДБХ, всеки сам може да прецени.

47-годишният Александър, който е с германски паспорт и постоянен адрес в град Лайпциг, но е роден в Казахстан, е пристигнал сам в България преди седмица с полет на нискотарифна компания. Дошъл тук, за да прекара един забавен уикенд.

Абсурдната му история е, че той вместо с гадже, се уреди с белезници и арест, а сега го грози наказание от 2 до 8 години затвор. И той, подобно на Алън от "Двама мъже и половина", не успява да се уреди с гадже и непрекъснато понася тежки удари от съдбата.