Един от най-красивите гласове в рок музиката ще огласи Врачанския Балкан на Националния мото събор в местността Леденика, съобщава агенция BulNews. Джони Джоели от Axel Rudi Pell ще бъде специален гост на събитието, което ще се проведе от 5 до 7 юли.

Освен него на сцената ще се изявят още Sevi, DJ Dian Solo и Hammerehad. 
Събитието се организира от местния клуб „Мотомафия“, с подкрепата на община Враца. То се провежда за 6-а година и отново ще събере любители на тежката музика и високите скорости от цялата страна.

Организаторите обещават освен традиционните за подобни мероприятия състезания и игри, още много изненади. По традиция, един късметлия ще си тръгне от мото събора с мотор „Хонда“. 

Специалният гост на Леденика Джони Джоели е добре познат на ценителите на истинската музика.

Той е идвал не веднъж у нас и дори има дуетна песен с вокалистката на другата банда, която ще радва посетителите на мото събора във Враца – Светлана Близнакова от Sevi. 

Като част от бандата Axel Rudi Pell, гласът на Джоели е обичан от поколения рок фенове. Той е известен и с проекта си Hardline, в който си партнира с брат си.

Гостите на Национален мото събор Враца-Леденика ще чуят на живо най-големите хитове на двете банди, както и кавъри на други вечни рок хитове.