Една от най-красивите български актриси Ралица Паскалева стана поредната голяма звезда, която изказа своите съболезнования за смъртта на Иван Ласкин. Вижте какво написа във Фейсбук героинята от "Откраднат живот":


Казват, че хората, които си отиват на такива големи празници са чисти! Е .. Иван беше такъв - чист, светъл, откровен, понякога недоразбиран, но пък винаги верен на себе си! 
Имах възможността да работя с него в Театър Българска Армия в първото ми професионално театрално представление. Смях се с глас на смешките му в "Чакащи артисти" и докато чакахме да излезем за сцената ни пред публиката! Няма да забравя на първото ми представление как в тъмното ме хвана една ръка за рамото и каза "Успех, моето момиче!". Думите на този на пръв поглед суров човек останаха в душата ми и от тогава за мен той е просто едно добро момче сложило маската на непоклатим мъж. 
Всяка среща с него от този ден нататък беше като със стар приятел. Не бях толкова близка с него през годините колкото ми се е искало, но убедена съм, че не се виждаме за последно и ще можем да поправим това. 
Иване, не знам какво тежеше на душата ти и защо си отиде толкова рано, но съм сигурна, че си в Божиите ръце и се моля пътят ти от тук на сетне да бъде светъл, какъвто беше ти!
Моите съболезнования на близките му.