Един от синовете на местния тартор от Столипиново Асан Мехмед-Кучкаря отново е показал пълна безотговорност и чувство за безнаказаност, като заедно със свои приятели са пребили 26-годишния бръснар от махалата Исус, пише Трафик Нюз.

Екшънът се е разиграл в петък вечерта, когато Исус е бил ударен с бокс от Шаркан. В последствие е откаран с линейка в УМБАЛ “Свети Георги”, където му е извършена и спешна операция. Побойникът Шаркан е бил задържан за срок от 24 часа, след което е освободен от ареста с мярка за неотклонение „подписка”.

Като талибани: Наследниците на барон от Столипиново скандализираха Пловдив ВИДЕО

Една от верисиите е спор за жена. Хора от махалата обаче казват, че кавгата тръгнала от там, че пребитият бербер коментирал семейството на Кучкаря, докато подстригвал клиенти в берберницата. Това обаче достигнало до ушите на Шеркан и той отишъл да се саморазправи с клеветника.

 

 

Бащата на Шаркан е правил сцени и е разигравал панаири пред 6-то РПУ, където е задържан сина му. Стигнало се е до разправии, като Асан-Кучкаря е влязъл в остри пререкания с органите на реда.

Синовете на столипиновския барон многократно са попадали в полезрението на органите на реда заради редица изцепки, демонстрирайки власт и положение в махалата.

Преди година публикуваха скандални видеа в социалните мрежа, как стрелят с пистолети на публични места в махалата, като на едното се вижда как покрай изстрелите се разхождат деца.

В един от клиповете синовете се забавляват на класически местни ритми, а в един момент единия „не издържа” и взима два пищова, на които изпразва пълнителите. В друго видео, друг от наследниците вади пистолета докато шофира и започва да стреля във въздуха през прозореца на колата.

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук