Цяла Варна е под полицейска обсада, научи БЛИЦ от източници на разследването. Целият наличен състав е накрак, блокирани са всички възлови места и входно-изходни артерии на морската столица. Има данни, че избягалият затворник пътува натам. Той е от близкия град Добрич и познава добре региона. Има оперативни данни и ченгетата са предупредени да внимават, защото Борис Ангелов Иванов е опасен, но не е въоръжен. Знае се, че е агресивен тип, съобщиха за БЛИЦ още нашите източници. 

Извънредно! Ето го духналия затворник (СНИМКИ)

Както медията ни информира, 48-годишният затворник духна днес от неохраняем обект в Ловеч. Иванов излежава 13-годишна присъда за блудства и кражби и вече е изтърпял 7 г. от наказанието си. Влязъл в затвора през март 2011 г. В началото на месеца той бил прехвърлен на по-лек режим и имал право да работи. 

От последните минути! Първа информация от властите за избягалия затворник, излежавал 13-годишна присъда

Тази сутрин в 10:30 ч. е постъпил сигнал, че мъжът изчезнал от обекта. Той работел с още четирима затворници и почиствал халета в бившето млекопреработвателно предприятие „Сердика“. Служител на фирмата, за която работел, забелязал, че Борис Иванов го няма. 

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!