Аз съм путинист. Поне това ще бъде абсолютно сигурно, след тази ми публикация. Тези горещи слова на на бившия ПР на „Продължаваме промяната“ Диана Дамянова.

Ето и пълният текст от поста й във Фейсбук:

1. Няма да има компенсация за липсата на ток!!! За някой това е продължило с часове, за други с дни, за трети – продължава. Дори смехотворната сума от 30 лева на ден, която беше предположена, дори тя няма да бъде изплащана.

Няма държава, няма гаранции за топло, ток и вода. Просто животът си върви и на който му е нагрухтяло да си има ток, си има. На който не – ами здраве да е. Иначе – ако не си плащаш сметката, ти спират тока, без оглед на това дали имаш домашен форсмажор или не.
Но за големите, е там има форсмажор и нищо, ама нищо няма да плащат.

2. Зелените, след като полагат огромни усилия и използват властовия си ресурс, за да спрат цялата енергетика от въглища веднага, сега са се обявили и срещу дострояването на атомни блокове /то това и без туй може да стане най-рано след 15 години/.

Три пъти ура и за старото и за новото ръководство на тези проектни зелени, хранещи се от проекти и радостно желаещи страната да бъде оставена без енергетика и да разчита само на слънце и вятър, макар и те да не са никак построени още.

Какви са мотивите на тези мисловни, партийни движения, вече ми е трудно дори да се догадя. Но като видим кои са собствениците на новите зелени паркове, построени по многомилионните зелени проекти и всичко ще си дойде на мястото…

3. Властта се разбра – като не може да постигне друго съгласие, ще иска оставката и на двамата новоназначени в здравната каса. Така справедливостта възтържествува. Какво ще стане, ако те не подадат оставка ли? Ами просто е.

Юридическият гений на некоалиционното управление ще направи две-три бързи промени в току- що направените промени на закони и ето ти – нов закон.

Това може да струва два-три дни на парламента, ама кой ти гледа … Доброто е, че все пак ще вървят към подписване на некоалиционно споразумение за некоалиционното управление, щото така нещата все някак ще бъдат предвидими за бедния зрител.

4. Пеевски бил най-мразеният политик в държавата, ни казват десетки заглавя, обявяващи нова социология. Това добре. А това, че най, най, най-популярните политически дейци имат под 20% одобрение и тотално неодобрение, то не влиза в заглавията. На фона на тези данни въобще е изумително, че има близо 40-50% гласуващи.

5. Лъжата и истината са малко субективни понятия, каза един /една/ от председателите на най-ниско рейтинговата институция в страната – Народното събрание и с това сякаш сложи край на редица дълбоко философски въпроси.

6. А на площад Славейков, на буквално метър от струпани на купчина паднали и неразчистени клони продават..... кисело зеле от бидончета!?!. Това с клоните, е щото кметът е на няколко дни, а това с киселото зеле е хем Коледно, хем да ни припомни за незабравимата Фандъкова...

Нямало кому да се оплачем ние, многострадалните жители на квартала... щото нямало СОС!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук