Този четвъртък, 21 октомври, в 10 ч. сутринта вторият шоурум в София на сайта за онлайн шопинг eMAG ще посрещне своите клиенти в столичния мол Paradise Center, ниво -1.

На 450 кв.м търговска площ ще бъдат изложени 800 продукта от разнообразни категории, които могат да се закупят на място. Шоурумът ще бъде отворен всеки ден от седмицата между 10 и 22 ч. при спазване на всички необходими мерки за безопасност.

Клиентите ще имат възможност и да правят поръчки на определени продукти онлайн, с безплатна доставка за тях в шоурума – откъдето да ги вземат още същия ден, спестявайки време за доставка.

Физическите локации на eMAG улесняват и връщането на продукти, като в тях могат да се получават и консултации. В шоурумовете на платформата за електронна търговия се предлагат и опции за потребителски кредити.

Първите 4 дни след откриването, от 21 до 24 октомври, ще има ексклузивни предложения – над 50 продукта от популярни категории на специални цени*, важащи само за новия шоурум в Paradise Center.

През останалото време, освен в случаите на специални промоции, стойността на продуктите към крайния потребител ще е еднаква, независимо откъде поръчва – от вкъщи, от офиса, от плажа или от шоурума.

От  eMAG разкриват предварително някои от избраните оферти за откриването.

Сред тях е 55-инчов (140 см) смарт телевизор Samsung 55AU8072, съчетаващ перфектна картина с 4K Ultra HD качество с много функционалности, изчистен дизайн и впечатляващо тънък профил (ще се предлага на цена от 1079,99 лв. за първите 4 дни на откриването на новия шоурум в Paradise Center).

Почитателите на Samsung ще имат възможност да се сдобият с един от топ смартфоните на бранда на цена от 679,99 лв. в рамките на промоцията за откриването на шоурума.

Моделът Galaxy A52s прави редица иновативни технологии по-достъпни за потребителите и се отличава с минималистичен и изчистен дизайн, съчетан с премиум функционалност и производителност.

Смартфонът поддържа мобилни мрежи от пето поколение, има впечатляваща четворна основна камера и може да заснема видеоклипове с професионално качество.
 Популярният преносим Apple компютър – Apple MacBook Pro 13 – ще може да бъде закупен на цена от 2199,99 лв. в новия шоурум на eMAG.  Apple M1 чипът дава съвършено нова дефиниция на работа и забавление с утлтрабука.

Фотография, програмиране, видео обработка – всичко е бързо и супер лесно. Невероятен 8-ядрен графичен процесор прави тежките графични задачи леки, а игрите вървят повече от гладко. Свръхбързата памет дава още повече производителност.
 

За първите 4 дена от отварянето на новия шоурум на eMAG има и друго атрактивно предложение – покупки на стойност над 199 лв. да бъдат взети на изплащане без оскъпяване за 12 месеца от УниКредит Кънсюмър Файненсинг и BNP Paribas.

*Количествата на продуктите на специални оферти, предназначени за откриването на шоурума, са ограничени.