Първата ви среща е минала супер, той ви изпраща, целува ви... какво следва? Ще го поканите ли да влезе или за вас сексът на първа среща е табу. Той толкова много ви привлича, но пък не искате да изглеждате лесна.
Сексът на първа среща е най-добрият начин да разберете дали си подхождате с даден мъж и би ли имала бъдеще връзката ви, пише rozali.com. Така или иначе ще се стигне до секс в даден момент. Защо да отлагате? Сексът е съществена част от опознаването, доказва наличието или тоталната липса на химия и физическо привличане между вас. С думи, разходки и целувки само тъпчете на едно място, а не прогресирате с опознаването, защото пропускате важна част от него – сексът.

Що се отнася до твърдението „Ти не го познаваш, а вече си готова да правиш секс с него!?“, жените обикновено имат достатъчно силна и вярна интуиция, за да разберат само за 30-ина минути какъв е мъжът срещу тях, заслужава ли си да му се доверят и ще има ли втора среща след секса.

Като изключим жените, които правят секс за спорт, другите, които пристъпват към секс на първа среща, имат поне 10 причини да го направят и обикновено не става въпрос за импулсивна постъпка, а за добре обмислено решение.

Сексът на първа среща е и естествено продължение на денонощните ви разговори в Интернет, ако сте се запознали онлайн.

И докато в миналото сексът се е осъществявал след дузина срещи, та дори и след сватбата, то днес отлагането на секса е по-скоро резултат от желанието на жената да се почувства харесвана, да бъде ухажвана, глезена или иначе казано, да подхрани самочувствието си. Но дори и да отлага секса на първа среща за по-късно, жената отдавна (още на първата среща) е решила, че иска да вкара в леглото си въпросния мъж.

Сексът на първа среща не прави една жена лека, просто доказва, че жените не се страхуват да покажат сексуалността си, която съвсем не отстъпва на мъжкото либидо, и в това няма нищо лошо.