Попълнете търсена ключова дума или фраза

Ева Майдел и КРИБ организират кръгла маса за новия Регламент за защита на личните данни с еврокомисар Вера Йоурова

https://blitz.bg/obshtestvo/eva-maydel-i-krib-organizirat-krgla-masa-za-noviya-reglament-za-zashchita-na-lichnite-danni-s-evrokomisar-vera-yourova_news553006.html Blitz.bg София, България 24 Окт. 2017, 18:35 257 прочита 0 коментара
На 25 октомври 2017г. (сряда) от 17:00 ч. в Хотел "Балкан", зала "Роял 1", евродепутатът Ева Майдел и КРИБ организират кръгла маса за новия Регламент за защита на личните данни с Европейският комисар по правосъдие, потребители и равенство между половете Вера Йоурова.
 

На кръглата маса ще бъде обсъден новият Регламент за защита на личните данни, който ще влезе в сила от май 2018. Регламентът създава максимална хармонизация на законодателството в сферата и въвежда редица методи за намаляване на риска от пробив в сигурността на личните данни. Регламентът покрива близо 80% от българските компании. На срещата българските представители ще могат да зададат въпросите си относно предизвикателствата при адаптирането на техните системи към новите правила за защита на личните данни.
 
Събитието е организирано от българския евродепутат от ГЕРБ Ева Майдел съвместно с Конфедерацията на работодатели и индустриалците в България - КРИБ и представителството на Европейската Комисия в България.
 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам