Не само подписът на Бойко Борисов, а цялата документация по сделката със скандалните 14 декара в кв. "Стрелбище" е фалшива, съобщава в. "24 часа" позовавайки се на магистрати.
Първоначално според източници от Съдебната палата братът на заместник-председателя на ДАНС Петър Драшков е представил изцяло фалшив  договор за покупка на имота. Той броил за него около 1 милион лева, които прехвърлил по банков път. Толкова е била стойността на парцела според данъчната оценка, която също не е реална.
На базата на този документ Драшков поискал нотариален акт за имота в службата по вписвания. Там обаче разследващите се натъкнали на поредна фалшификация-номерата под които бил заведен имотът , съответствали на съвсем различни парцели. След като се сдобил с имота, Драшков прехвърлил фирмата си "СИДА-С" , на която се водил парцелът на новия собственик Емил Димитров.
"Нямам никаква представа как е станало това, нищо не мога да коментирам повече - заявява пред "24 часа" Петър Драшков. - Чакам всеки момент от прокуратурата да ме повикат, за да дам обяснение".
Обвинителите вече са разпитали нотариуса, изповядал сделката. Бойко Борисов внесе в градския съд иск срещу  "СИДА-С". /БЛИЦ