В навечерието на Коледните празници Fibank и Mastercard зарадваха един щастливец с голяма награда - галактически уикенд в Disneyland® Paris за цялото семейство с включен ексклузивен „Star Wars” пакет. Условието за участващите в играта бе да направят поне едно плащане с кредитна или дебитна карта Mastercard в периода 18.11. - 18.12.2019 г.

В хода на кампанията, специално за приятели и партньори на Fibank и Mastercard се проведе и предпремиерна прожекция на последния епизод от сагата „Star Wars” - "Възходът на Скайуокър". Събитието бе съпроводено с галактически коктейл в кино "Арена Делукс България мол".

Любопитен факт, свързан с касовата продукция  е, че въпреки че премиерата е през декември, лентата постави рекорд в продажбите още през октомври. Тогава "Възходът на Скайуокър" само за няколко часа детронира "Отмъстителите: Краят" от първото място в класацията за предварителни продажби на билети. Последният епизод от космическата сага е най-чаканото събитие за зимния кино сезон.

"Възходът на Скайуокър" ни отвежда година след събитията в "Последните джедаи". Рей, Фин, По и последните остатъци от Съпротивата се готвят за решаващо стълкновение със силите на Първия ред. Те се изправят лице в лице с най-големия си ужас - завръщането на император Палпатин.

Епичната битка се води както в безкрайните простори на галактиката, така и в душите на познатите ни герои.

Освен емблематичните Марк Хамил (в ролята на Люк Скайуокър) и Харисън Форд (Хан Соло) в епизода се появява и любимата на мнозина принцеса Лея, в лицето на покойната Кари Фишър. Според режисьора на лентата Дж.Дж.Ейбрамс участието на Фишър във филма е съдба.

Въпреки че актрисата почина преди три години, кадри, заснети през 2015 г. по време на "Силата се пробужда", позволяват нейното участие и в заключителния епизод.