От 14-ти до 28-ми май пространството на галерия „Нюанс’’ е мястото, което събира за първи път в обща изложба двамата автори Албена Михайлова и Камен Танев. Те са семейство, определят творческото си съжителство като едно танго – „социален танц с практически неограничени възможности на импровизация” .
В галерията тя представя живописните си платна, той своята скулптура. Те са разпознаваеми, всеки един от тях е с ярко изразен индивидуален стил, владеят перфектно работата в материал, разиграват форми, обеми и цвят внимателно и прецизно, внушават и провокират по различен начин.
Тя интерпретира теми като „Стерео’’, „Епизод’’, „Огледала’’, а неговите интерпретации са „Генезис’’, „Links’’, „Аполон и Дафна’’.

Камен Танев създава скулптури, които реализира в различни материали и мащаби. Понякога те са органични структури, които имат свои собствени закони на гравитация, друг път куриозни обекти, поставени в различна среда. Албена Михайлова рисува свободно разположени, неограничени от рамката на картината био- геометрични композиции, набляга на деликатността и нежността на детайла и силата на наситения и интензивен тон. Това, което ги обединява в тази изложба е творческата свобода, любопитството към експеримента, усета за асоциативното и абстрактното, свързвайки ги в едно галерийно пространство или в една ‘’Точка на допир’’.„Пластики на Камен Танев са отдавна познати в чужбина, негови творби са селектирани за участия в престижни международни конкурси, арт фестивали и симпозиуми в цял свят. Един от най-големите му успехи е безспорно поставянето на негова пластика в пространството пред Азиатският музей на модерното изкуство в Тайван. Всичко, което скулпторът създава е белязано от монументалност, независимо от материала и мащаба.“, казва Диана Драганова – Щир.