Фирмата на Иван Гарелов “Пан стратегии и комуникации” за имиджови и рекламни услуги може да прави предизборната кампания на ГЕРБ и Бойко Борисов, съобщи сайтът "Всеки ден”. За това вече се водели разговори между мистър “Панорама” и столичния кмет.
Гарелов каза, че фирмата му си е предложила услугите “на две-три места”, като едно от тях е ГЕРБ. “Може да се каже, че тия дни се заявих по някакъв начин. Но те имат нужда. А аз не знам дали въобще те работят с някой, дали не работят”, каза той по повод евентуално бъдещо сътрудничество с ГЕРБ. Гарелов добави, че е още твърде рано да се каже “къде ще стане” и засега няма договорености.

Самият Бойко Борисов определи информацията за работа с Гарелов като поредната провокация от страна на БСП, въпреки че журналистът сам съобщи, че се водят разговори. “Не се поддавайте на такива слухове! Комунистите ще правят всякакви инсинуации – нали беха евреи, сега Гарелов, кой ли не, какво ли няма да чуваме”. Столичният кмет бе категоричен, че ГЕРБ не ползва услугите на ПР-компания.

На въпрос дали партията не възнамерява да си наеме такава, Борисов обаче отговори: “Засега не сме решили, защото всичко това струва доста пари. И ако нещо ползваме, ще трябва да видим целите какви са. На този етап ГЕРБ няма към никоя компания ангажимент и никой няма към нас ангажимент. Нашият ПР са новите тротоари, по-чиста София вече, метачите, чистачите по улиците, новите пердета, маркировките, 70 бригади ремонтират и асфалтират днес”. /БЛИЦ