Вече 63 години игрите на Български спортен тотализатор дават шанс на своите почитатели да направят живота си по-хубав с топ печалби. В повечето от тях може да се спечелят невероятни суми, при това срещу минимален залог. Например в  „Тото 2 – Тото Джокер“ - само срещу 20 стотинки, в неделя може да спечелите атрактивен джакпот от близо  40 000 лева.

Радостта да спечели от „ТОТО ДЖОКЕР“ наскоро изпита Александър Георгиев. Той успява да грабне  сумата от 33 088 лева. Александър играе „ТОТО ДЖОКЕР“ отскоро, но вече е редовен участник. И ето, че късметът бързо му се усмихна. Той споделя, че със спечелената сума ще организира семейна екскурзия до Тайланд.


„Запалих се от един колега, който спечели 5-ца от „Тото 2 - 5 от 35“. Той ми каза, че няма начин да не спечеля поне от „ТОТО ДЖОКЕР“. И ето, сбъдна се.“ – споделя късметлията. Александър ще продължи да участва в игрите на СПОРТ ТОТО, а голямата му цел е джакпотът в играта „Тото 2 – 6 от 49“.

От СПОРТ ТОТО напомнят на всички почитатели, както на моментните, така и на числовите игри да представят своята карта ТОТО КЛУБ, когато правят залози. Тя им дава възможност да трупат бонус точки, които да им донесат страхотни допълнителни печалби.


В момента тече най-новата кампания „Високосни печалби с игрите по БНТ“, която ще продължи до 22 март. Бонус печалбите са 29 парични печалби по 290 лева.