Страшно е да се загубим вътрешно. Трябва да си дадем време за лично удоволствие и обгрижване. Не трябва да си позволяваме да попадаме в депресия. Трябва сами да се сритаме. Да станем, да пием кафе, да се чуем и видим с приятели. Трябва да действаме. Трябва да пречупим себе си. Това заяви бившето гадже на Слави Трифонов - Магдалена Ангелова в сутрешния блок на bTV.
 


Русокосата някогашна любов на водещия приятно изненада всички със страхотната си визия. Тя блесна с елегантен черен топ и впита сива пола, която бе с дължина до коляното.
 


Меги, която е клиничен психолог, призова всички да се опитат да призоват себе си и да прекрачат границите на собствените си страхове. „Не е важно какво все не знаем и какво сме пропуснали. Трябва да гледаме върху това, което сме направили. Може да е малко, но трябва да се хвалим и да кажем с какво се гордеем и какво сме постигнали“, призова тя хората, които често се съмняват в собствените си възможности.

Тя сподели, че пише книга за партньорските взаимоотношения, сложна тема, която вълнува и жените и мъжете: „Ако трудно срещаме човек, който да ни пасва, това означава, че ние самите воюваме вътрешно със сенките си. Важно е първо да работим със себе си и тогава ще намерим идеалният партньор. Страшно е, че ние жените влязохме в „мъжкия синдром“. – работим здраво и правим всичко като мъжете“.
 
„Преди жените са били доста подчинени на мъжете. Били са контролирани и подложени на страх, но сега ние сега изчистваме болката, травмата и траура, които са носили жените. За съжаление обаче това е поредният капан, в който влизаме“, сподели още бившата любов на Трифонов.