Безспорно трябва да обръщаме внимание на всяка една проява на сърдечност у хората, а що се отнася до децата, е добре да я стимулираме. Група деца от столичния жк "Люлин" доказаха, че с големи сърца и креативност могат да помагат и да разпространяват добро, видя БЛИЦ.

Снимка на момчето и описание на благородната му кауза за часове обиколи социалните мрежи. Публикуваме текста към фотоса на един от потребителите без редакторска намеса:

Вижте какви хубави неща се случват в столичния квартал Люлин. Това хлапе се казва Давид и той си има кауза. Заедно с четири свои приятелчета от блок 769 организира благотворителен базар. Със събраните средства ще бъдат закупени храна, играчки и ваксини за Общинския приют за бездомни кучета в Богров.

Четирите деца, с помощта на майките си, са подбрали детски играчки и книжки, бижута, ръчно изработени от децата свещници и други техни лични вещи, които предлагат на символични цени.

Блок 769 се намира на бул. Джавахарлал Неру, а местенцето за доброта на Давид е точно пред офиса на Еконт Експрес. 
Можете да го посетите всеки ден след 13 часа. Ще се радвам да споделите и вие. Не съм в София и не мога да се включа с покупка, но така поне ще стигне до други хора.


Снимка на Мама Нинджа.