Жена от гоцеделчевското село Лъжница сигнализира, че лицето Шабан Меймиш се заканва от личният си профил във фейсбук че ще заколи всички деца в местната детска градина, алармира Топ Преса.

Мъжът работи в Украйна и заплашва, че до дни ще си дойде в България и ще разпори гърлата и червата на децата, а главите им щял да окачи на дърветата, споделя разтревожената жена. "Това лице може да направи някакъв терористичен акт. В неговият профил има някакви неща на Ал Кайда и други неща", добавя тя. 

Публикуваме пълния текст на сигнала й без редакторска намеса:

Ето какво сподели тя:

"Здравейте! Обажда Ви се майка на дете в детска градина „Мечта“ от с. Лъжница.

От една седмица има публикувани клипчета в медийното пространство във фейсбук, в личният профил на Шабан Меймиш, в което той казва, че ще дойде и ще заколи всички деца в детската градина. Щял да им разпори гърлата, червата и щял да им окачи главите на дърветата.

Тъй като всички жители са под страх не искат включително и аз да си пускаме децата в детската градина след като има такива заплахи и то лично в неговият профил. От днес лицето казва, че ще си дойде утре. В 13.00 часа ще бъде в България. Да го очакваме.

Говори някакви несвързани приказки. Мисля че това се нарича шизофрения. Психически не е добре.

Искам да се публикува и да се знае, че това лице може да направи някакъв терористичен акт. В неговият профил има някакви неща на Ал Кайда и други неща."

Вие познавате ли го него?

Лично не го познавам, но сме от едно село.

Какъв е той? С какво се занимава?

Работи в Украйна. Даже в момента е там.