Готвач издаде тайната на вкусното печено пиле с хрупкава коричка
Според него тънкостта се крие в кленовия сироп и това как се използва
Когато изглежда, че вкусът на пилето винаги е един и същ, трябва да обърнете внимание на разнообразието от рецепти за готвене.
Сред тях можете да намерите много прости и достъпни, които ще ви позволят да превърнете обикновеното пиле в истински шедьовър в къщи.
Такова сочно и вкусно пилешко филе през живота си не сте яли!
Въпреки че основната стъпка във всички тези рецепти е една и съща – загряване на фурната и печене на пилето в нея, тогава започва истинската магия, защото всеки готвач си има своите тънкости и особености.
Сега от jenata.blitz.bg разговаряха с опитен готвач, който издаде своята рецепта за вкусно печено пиле, чиято коричка е супер хрупкава и се топи в устата.
Освен това той сподели тайната е тънкостта при използването на кленовия сироп.
Но как да приготвите вкусното печено пиле с хрупкава коричка ще научите на jenata.blitz.bg
Последвайте ни
2 Коментара: