Новата бизнес сграда, която Григор Димитров и неговия мениджър Стоименов се канят да вдигнат на скандалните кортове на Берберян, ще е истинска златна мина.
Уважаеми читатели, нали си представяте какъв приход ще носи офис билдинг на булевард "Пейо Яворов", до който има два хотела, частно бизнес училище, автомобилно представителство на световен гигант и 5 чисто нови бутикови кооперации.

Чистата печалба ще е минимум 100 000 на месец. Но не в родна, а в европейска валута. А пачките ще се трупат в банковите сметки на тандема Григор-Гошо. Нищо, че Гришо обърна гръб на Родината, която го изстреля в космоса с вложените в него 1 500 000 лева.

Чистите факти показват, че Григор игра за последно за България преди 4 години и то само, за да си издейства участие на олимпиадата в Рио де Жанейро. Нищо, че в Бразилия подминаваше националите ни от другите спортове, все едно, че са втора ръка хора.

Едва ли повечето от вас, уважаеми читатели, знаят че България плати цели 50 000 лева на Григор за предишното му участие на купа "Дейвис". И то не защото е богата държава, а защото той си ги поиска без да му трепне окото. Останалите ни национали получиха 10 пъти по-малки суми, нищо че играха повече мачове от него.

Интересно какво би се случило, ако доказани патриоти като Джокович и Федерер поискат огромни суми, за да играят за честта на държавите си.

На Гришо, обаче е простено.

Нещо повече, той може да си позволи да вдигне скандал на жълтите павета, защото служителите на Центъра за градска мобилност са му поставили скоба на лъскавата лимузина, а той трябваше да си плати глобата от 30 лева, както всички простосмъртни, които са забравили да си пуснат SMS. Неговият джоб, обаче е с катинар, дори когато трябва да плати санкция. Защото никой не е чувал да се бръкне и с няколко стотачки, за да подпомогне някое българче по пътя към големия тенис.

Сензация в БЛИЦ! Григор Димитров вдигна невероятен скандал на жълтите павета в София (СНИМКИ)

Нахалството му стигна дотам, че да търси ходатайство от премиера, за да си уреди по-бързо строежа сградата.

Много ми е интересно дали в замяна на всичко, което му е дала България, ще стане част от националния ни отбор за мачовете в ЮАР през септември.

Дали, пък този път съвестта и сърцето му ще се активират в полза на Родината. Или отново ще се направи на много зает и ще се надсмее над сънародниците ни, все едно, че са аборигени. 

Лично аз залагам на втората опция. Но, ако се стигне до нея, всички илюзии за добротата на Григор ще се разпилеят подобно на лудите пари, които пръсна по Никол...

Ивайло КРАЧУНОВ