Пръскащият пари по цялото земно кълбо нов съпруг на Галя от "Сатен" - Смилен Манов продължава да се изживява на римски император, научи БЛИЦ.

Според оперативни данни, достигнали до медията ни, звездната двойка е била скъп гост на сватбата на Аднан Чолак в Истанбул преди няколко месеца. Аднан е синът на починалия преди около две години бивш футболист на Фенербахче Меджнур Чолак, който по данни на международни служби, е в основата на престъпната схема, която се разиграва както в Турция, така и на територията на нашата държава.

Както личи от кадрите, с които БЛИЦ разполага, Манов и половинката му са изтупани с най-престижните марки тоалети, а по ръцете им блестят скъпарски часовници за десетки хиляди евро.

"Обичам лукса", е мотото на Галя. И тя го доказва в разкошното си битие.

Момичето с изваяна фигура се кипри с чанти от последните колекции на "Диор" и "Луи Вюитон".

И в това няма нищо лошо - защо една прелестна жена да не се облича с одежди, с които се разнасят манекенките в Монте Карло? Но, има едно голямо "Но". Откъде идват парите за целия този лукс?

И отговорът се крие в огромните суми, с които парадира Смилен Манов!

Медията ни вече разкри, че Смилен е привлякъл огромни парични потоци с обещания към десетки български бизнесмени, че заедно с негови приятели ще им докарат големи печалби през турската борса.

Това обаче не се е случило. Предприемачите са останали излъгани, но парите им са потънали като в пустинни пясъци.

В основата ни всичко е Меджнур Чолак – Адо, който бе изпратен в последния си път на пищно погребение в родната си държава.

В неговите мрежи са попаднали влиятелни българи, които са искали да инвестират парите си по законен начин. Те обаче са останали безкрайно учудени, след като Адо, заедно със съучастниците си Зюмебидин Хасанов, по прякор Зуйо и Смилен, който е бивш собственик на столичното кафене „Шоколад“, са злоупотребили с доверието и средствата им.

Освен че са завлекли с огромни суми бизнесмени от различни краища на България, опасното трио манипулира борса на съседна на страната ни държава с измамна схема на изкуствено напомпване на кухи фирми.

Неговите наследници поели бизнеса в ръцете си, но с коварната цел да натрупат милиони по нечестен път. Злоупотребявайки с доброто име на баща им, те започнали да увещават бизнесмени, че ще увеличат доходите им, ако инвестират на чуждестранна борса.

След като са били излъгани, част от бизнесмените имат намерение да се обърнат към българската полиция и прокуратура, за да подадат сигнали.

Крайно време контролните органи в лицето на КПКОНПИ да проверят доходите на Смилен и да надникнат в банковите сметки на най-близките му хора, за някои от които се предполага, че са в Малта.