Мариана Маринова е  от София, носител на титлата „Мисис България“ 2007, организатор на конкурси за красота и бизнес дама. Има две деца, които отглежда сама. Отрича се от конкурсите „Мис Силикон“, когато разбира, че 14-годишната дъщеря на нейна приятелка мечтае да тунингова  бюста си. „Не желая да насърчавам това!“, категорична е Мариана и споделя, че външният й вид не е изплатил нито колата, нито апартамента й. Като родител  най-голямото предизвикателство за нея е да отгледа добри хора, които са готови да помогнат, без да очакват изгода от това.   

В предаването "Фермата" се превърна в един от любимите герои на телевизионните зрители, а и на останалите фермери. За голямо съжаление тя отпадна в дуел срещу Силвия. Наш репортер се срещна с красавицата, за да разбере с какви емоции си тръгва от предаването, какво ново й предстои, както и за липсата на любов в нейния живот. 

- Мариана, с какви емоции напусна "Фермата"? Оправдаха ли се очакванията ти? 
- Имам някакво чувство, че не съм оправдала очакванията на хората! Въобще не очаквах, че толкова много хора ще ме харесат и че ще им липсвам. Всеки ден получавам писма от мои почитатели и имам чувството, че съм злоупотребила с доверието й, тъй като не успях да стигна до финала. Не можеш да си представиш колко ми пишат, че съм заслужавала да бъда на финал, че са гледали предаването заради мен... Това много ме радва! 

Вижте на show.blitz.bg какво сподели Мариана за участието си във "Фермата", за любовта и още нещо.