Михаела Маринова е едно от знаковите имена в съвременната поп музика. За кратко време тя се превърна в любимка на слушателите, а заедно с продуцентите й от "Вирджиния рекърдс" не спират да надграждат таланта й. 

Последното й паче "Само теб" се нареди до любимите песни на младото поколение, а наш репортер реши да се срещне с ачорната певица, за да научи повече подробности около новия й проект, а разговора протече и в откровения за личния и интимния й свят. 
 
- Михаела, разкажи ни малко повече за новия ти проект "Само теб"?
- "Само теб" е вторият ми съвместен проект с румънския хитмейкър Крис Тарчеа - Monoir. Записахме песента в две версии - на български и на английски, като основата на българския текст положи Любо Киров, след което аз и Павел Николов от дуото Pavell & Venci Venc’ го завършихме.

Идеята за виртуалната любов във видеото е на режисьора Виктор Антонов-Рик. Супер актуална е, защото живеем във времена, в които хората търсят любовта предимно онлайн и социалния им живот е затворен в електронните им джаджи. 

Не съм свикнала да снимам интимни сцени и искам да благодаря на Димитър, който е страхотен театрален актьор и ме предразположи.

В една от сцените трябваше да сме в басейн и върху нас да се излее жестоко количество дъжд. Истината е, че водата беше ледена и вместо да покажем реалните си шокирани физиономии трябваше да изглеждаме блажено засмени. 

Четете на show.blitz.bg какви тайни за личния и интимния си живот разкри Михаела Маринова.