Главният прокурор Иван Гешев и министърът на вътрешните работи Младен Маринов са в Галече. Рано тази сутрин във врачанското село започна специализирана полицейска операция срещу битовата престъпност. Целта е проверка на лица с криминални прояви и нарушения на обществения ред.
 
Очаква се Врачанската окръжна прокуратура да даде подробности и около бруталното убийство на 18-годишната ученичка.Кметът на Галиче Страхил Стоянов също е на срещата с Гешев и Маринов.Присъстват още главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов и окръжният прокурор на Враца Десислав Начков.
  
На място има засилено полицейско присъствие. Припомня, че в събота сутрин 18-годишната Андреа бе намерена с прерязано гърло в двора на къщата, в която живеела самo от няколко дни. Тялото на момичето беше открито от роднина.


 
За тежкото престъпление в ареста са двама младежи - единият от тях призна вината си. Н. И., който е известен в махалата с името Аксел, е направил пълни самопризнания пред разследващите.Възможно е мотивът за нападението да е сексуален. В момента се работи по основните версии. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!