Сърцето ми е разбито и душата ми скърби да науча, че това прекрасно същество вече не е сред нас. Това написа актьорът Иво Аръков в инстаграм по повод смъртта на 30-годишната актриса Лорина Камбурова.

Ето какво още сподели той:

"Имахме прекрасно партньорство пред камерата и добро приятелство зад нея. Отнеха ни я, без предупреждение, а тепърва й предстояха големите роли, за които беше изрядно подготвена.

Лъчезарно момиче с борбен характер, силна воля, божествена красота, абе както се казва нашата "Wonder Women" (Жената Чудо). Липсата ти ще е осезаема от всички, както от колеги така и от фенове, а тя имаше от всичко по много!

Изказвам моите най-искрени съболезнования на близките и нейното семейство.

Светла да е паметта ти Лорина, където и да си сега. Обичаме те!

Поклон!".

Припомняме, че младата и обичана актрисата е починала днес в Москва, където през последните месеци работеше усилено по нов международен филм. 

От близък на актрисата научихме, че последните дни е била настанена в болница с усложнения покрай К-19. Приета е с тежка вирусна пневмония, но лекарите не са успели да я спасят.  

Чичото на Лорина събира пари, за да може тялото да бъде транспортирано до България, където семейството й да я погребат. Всеки, който може да помогне, да го направи на: Sberbank на телефон + 7-917-586-3670 или номер на карта: 5469380058766584.