Иво Карамански бяга от Косъма! Това не е поредният епизод на „Под прикритие”, а намерение на сина на Кръстника в реалния живот. Карамански-младши вече е пораснал млад мъж и става все по-самостоятелен. Навършилият пълнолетие Иво пусна обява в интернет, че търси дом под наем, в който да се изнесе и да живее без родителите си, пише в. България днес.
До този момент Карамански-син живее с майка си Нели Атанасова и втория си баща - симпатичния актьор Александър Сано, известен като Косъма от гангстерската сага „Под прикритие”. Карамански дори прибави към фамилията си Сано в знак на признателност към съпруга на майка си.

Двамата имат изключително близка връзка и са повече приятели, отколкото баща и син. Иво няма никакъв конфликт с майка си и втория си баща, вече иска да води самостоятелен живот и да работи, без да разчита единствено на родителите си. Карамански не търси тясна квартира, а цял апартамент.

"Някой мил приятел случайно, ако апартамент под наем му се намира, нека ми пише", гласи обявата на наследника на Кръстника. Освен квартира Иво се оглежда и за гадже. Малкият Карамански в момента е необвързан, въпреки че изобщо не може да се оплаче от женско внимание. Подобно на покойния си баща, той е изключително харазматичен и силно привлича дамите, но все още не е намерил достойно момиче за сърцето си.

Карамански е наследил от татко си и музикалния талант. Иво е диджей, увлича се по хип-хоп музиката и има няколко записани песни. В началото на 90-те баща му записа албум с романси в дует с Грета Ганчева, бившата жена на легендата Емил Димитров.

„Имаше плътен глас, много артистичен и интелигентен”, спомня си Ганчева. За увлечението на сина му към музиката влияние оказва и Александър Сано, който стана известен като част от групата от близкото минало „Братя Мангасариян” и още от дете свири на китара. Той изцяло подкрепя Карамански в амбициите му да пробие в шоубизнеса. Иво не помни биологичния си баща, но е слушал много за него от майка си и трите си сестри от първия брак на Кръстника. Четвъртата, Ава, е от Сано.

Знам кои неща са истина и кои не са - казва Карамански-младши. - Майка ми лично ми е разказала всичко. Вече имам четири сестри. Три от тях са от първия му брак и те също са ми разказвали неща за него. Не казвам на Сано татко, но се разбираме добре. Наричам го Санди. Той е добър баща и не прави разлика между мен и сестричката ми Ава. Умееше да мисли на нивото на моите пакости и се разбирахме много лесно. Като малък бях много щур и той беше единственият, който успяваше да ме вкара в правия път."