Къци Вапцаров изби рибата с коментара си относно побоя над артиста Димитър Рачков. БЛИЦ припомня, че преди дни синът на Маги Халваджиян публикува кадър, на който актьорът и водещ на "Като две капки вода" е с посинено око, а до него, стиснал юмрук, бе застанал Кубрат Пулев.
 
Дни по-късно и самият Рачков коментира случката, като даде повече подробности относно боя между двамата известни българи. 
 
Естествено култовата случка не подмина и емблематичния водещ Къци Вапцаров. Той реши да използва лаф от предаването си "Риск печели, риск губи" и така прикова вниманието в социалната мрежа. 
 
Вапцаров, който се подвизаваше за втори пореден сезон в риалитито "Маскираният певец" - тази година в образа на Бебето, а миналата в този на Шапката, си направи шега на гърба на двамата "побойници". 
 
Той помести снимка на посинения Димитър Рачков, Кубрат Пулев и брат му Тервел и написа - "Мое средно". За потребителите веднага стана ясно, че това е част от култовия му въпрос от шоуто "Риск печели, риск губи". 

Той караше участник да избере една от трите карти в ръцете на момиче на късмета и естествено при избор на посока питаше "мое ляво или ваше ляво". След време обаче той бе започнал да се шегува и когато участник залагаше на средната карта, отново последваше въпрос "Мое средно или ваше средно".