Крипто пазарите предлагат много богат набор от блокчейни, които заслужават внимание. Някои от тях са доказани имена от години - като Биткойн и Етериум, други като Dogecoin и Shiba Inu натрупаха своята репутация наскоро.

Но когато говорим за перспективни криптовалути, едно от първите имена, които влизат в списъка, е Dash 2 Trade - платформата за крипто търговия и анализи, която се намира в края на предварителните продажби.

В тази статия ще опишем в детайли каква е платформата на Dash 2 Trade, защо трябва да си закупите този токен и как да го направите.

Какво е Dash 2 Trade

Dash 2 Trade платформа за крипто сигнали и анализи.  Проектът събра над 9 милиона инвестиции в рамките на под два месеца, а цената на D2T токена е $0.0513, като се очаква тя ще се повиши в следващия етап до $0.0533. Над 88% от токените вече са разпродадени.

Платформата на Dash 2 Trade дава достъп до най-различни функции за анализ и крипто търговия - профилиране на риск, изграждане на стратегии, хронологични данни, анализи във веригата и други.

Основната пазарна характеристика, която я отличава, е технологията за намиране на криптовалути в предварителни продажби. Тя носи името Dash Score и е патентована от екипа, като тя комбинира алгоритъм, който генерира данни от изкуствен интелект, с човешка преценка, за да даде най-добър резултат.

Благодарение на това дори начинаещи трейдъри могат да се възползват от тези иначе трудни за намиране криптовалути в начална фаза.

Екипът на платформата вече има опит с изграждането на финансови приложения, като има зад гърба си академията Learn 2 Trade, която разполага с над 40,000 активни членове.

Всички потребители на платформата могат да си закупят абонаментен план за 400 D2T токена на месец за стартовото ниво и 1,000 D2T токена на месец за професионалния план, който дава достъп до цялата система.

От общия брой токени - 1 милиард, 700 милиона (70%) ще бъдат отделени за предварителните продажби. 5% ще бъдат отделени за ликвидност, 15% за екосистемата и още 5% за екипа, привличане на таланти и различни състезания.

Защо да инвестирам в Dash 2 Trade?

Dash 2 Trade е изключително перспективна криптовалута, която може да бъде следващия проект, който да реализира 1,000% възвръщаемост. Нека видим основните причини, заради които си струва да обмислите закупуването на D2T токени.

Страхотна концепция

Това, което откроява платформата на Dash 2 Trade от конкурентите, е оригиналната концепция. Продуктът предлага достъп до една от най-малко отразяваните сфери в крипто света - а именно “старт-ъпите” от индустрията, криптовалутите в предварителни продажби.

Dash Score предлага нещо, което много други продукти не могат да предложат - а именно комбинация от изкуствен интелект и човешка преценка, с което всеки може да спечели.

Широко медийно отразяване

Платформата има огромно медийно отразяване, като се споменава в Bloomberg, The Economic Times, Business 2 Community, Cryptonews.com и други. Това присъствие прави проекта по-привлекателен сред потенциалните инвеститори.

Даже се споменава за Dash 2 Trade, че е “крипто терминала на Bloomberg”.

Листвания на крипто борсите

След като приключат предварителните продажби на Dash 2 Trade, токенът на платформата ще бъде листнат в централизираните крипто борси LBank и BitMart. От екипа преговарят и с други борси, а това несъмнено ще даде допълнителна увереност на инвеститорите, че са вложили парите си в правилния проект.

Възможности за крипто търговия на платформата

Разбира се, освен възможността да търгувате с D2T на крипто борсите, вие всъщност можете и да използвате своите токени, за да грабнете своите шансове да търгувате с други перспективни криптовалути в предварителни продажби.

Как да си закупите D2T токени?

Ако желаете да си закупите токени, но нямате открит крипто портфейл, ще ви покажем как да го сторите в пет стъпки

Стъпка 1: Отворете си крипто портфейл

За да инвестирате в платформата на Dash 2 Trade, това, което трябва да направите, е да си отворите нов крипто портфейл. Нашият съвет е да се доверите на доказаното име в индустрията -  MetaMask, защото този крипто портфейл е бърз и удобен. Ако искате да го сторите от вашия мобилен телефон, то тогава ви препоръчваме Trustwallet.

Стъпка 2: Закупете си ETH или USDT

Едно от условията да си вземете токени D2T е първо да имате налично количество ETH или USDТ. За целта ще трябва да се регистрирате на централизирана крипто борса, като ви съветваме да използвайте Binance. Когато закупите нужното количество, можете да свържете своя крипто портфейл и да изтеглите парите си.

Важно: Планирайте и разходи за обработка на транзакциите. Ако закупувате токени на стойност $100, то планирайте още между $5-10 за такса.

Стъпка 3: Свържете портфейла си с платформата на Dash 2 Trade

Следващата стъпка, която трябва да предприемете, е да посетите уебсайта на платформата и да свържете своя крипто портфейл. За целта трябва да натиснете на “Свържете портфейл” и да го посочите.

Стъпка 4: Купете токени D2T

Когато сте готови със стъпка 3, ще можете да си закупите D2T токени. Минималното количество е 1,000 D2T, като при цена от $0.0513 в момента ще трябва да заплатите $51,3 плюс таксите за обработка на транзакцията.

Стъпка 5: Заявете своите токени в края на предварителните продажби

Когато бъдат продадени всичко крипто токени, ще можете да ги заявите в края на предпродажбите. Те ще бъдат налични във вашия крипто портфейл.

Заключение

Dash 2 Trade е изключително перспективна криптовалута, която дава шанс на инвеститорите да генерират големи печалби. Тя има разполага със страхотна бизнес концепция, уникална пазарна характеристика и предоставя много добра възможност на инвеститорите да постигнат висока доходност.

Често задавани въпроси

Може ли да постигне Dash 2 Trade 1,000% доходност?

Криптовалутата на Dash 2 Trade има невероятни възможности пред себе си и ако нещата се развият по правилен начин, то инвеститорите ще могат да генерират до 1,000% доходност при листването на крипто борсите.

Трябва ли ми крипто портфейл, за да си купя D2T токени?

Да, за да си закупите криптовалутата на Dash 2 Trade, трябва да си отворите крипто портфейл. Добрата новина е, че няма да отнеме много време - ако следвате стъпките, можете да преминете през всички стъпки за по-малко от 10 минути.