Фондация Петя Иванова изказва своята искрена благодарност към екипа на blitz.bg за оказаното медийно съдействие във връзка с популяризирането на кампания „Ин витро”. Благодарение на Вас и ваши колеги от електронни и печатни медии, които ни подкрепиха в самото начало идеята спечели своите първи съмишленици и партньори. Публикуваната на вашия сайт информация /27.02.2009 г/ докосна сърцата и милосърдието на много хора. Освен, че получихме много писма от семейства, които пожелаха да се запишат в нашия проект за финансово подпомагане към инициативата се присъединиха и дарители. Благодарим Ви!
Кампанията продължава. Семейството на Марияна Атанасова от Варна е едно от първите, с които Фондацията работи във връзка с реализацията на проекта. Марияна има 3 неуспешни опита за ин витро зачеване, за които е плащала със заеми от банки, но поради липса на финансови възможности семейството й не може да продължи борбата за рожба. Лекуващ лекар е д-р Александров от Медицински център за асистирана репродукция –Варна.
35 годишната Ралица Георгиева от София 5 години върви по тежкия път към своята мечта да има дете. Тя също е правила 3 опита за ин витро зачеване. Въпреки, че с всеки следващ опит шансовете се увеличават необходимите средства са непосилни за Ралица и нейния партньор.
Вярваме, че с общи усилия можем да дарим радост на много български семейства!
Те имат шанс, ако ние им подадем ръка.

Набирателна сметка в лева:
Титуляр: ФОНДАЦИЯ ПЕТЯ ИВАНОВА
BIC: RZBBBGSF
BG60RZBB91555023951711
РAЙФАЙЗЕН БАНК – СОФИЯ

/БЛИЦ