Стефан Данаилов беше учител във всеки смисъл на думата. Това каза пред БНР актрисата Катерина Евро.
 

„Толкова тъга се натрупва понякога, че вече е много трудно“, каза тя през сълзи.

Татяна Лолова с покъртителна интимна изповед за Ламбо: Бях негово момиче! СНИМКА
 
„Той имаше много щедър характер. Той беше щедър човек. Когато обичаше, обичаше. Много пъти съм черпила от него и съм си откраднала малко от него – дори когато има нещо тъжно и ти е мъчно на душата, да го превъзмогваш и да не натоварваш хората около теб. Той беше учител във всеки смисъл на думата“.
 
„Впоследствие беше учител и на моя син в НАТФИЗ. Сашко беше толкова щастлив, защото вече беше голям и можеше да разбере какъв човек е Стефан Данаилов“, сподели тя.
 
„Все едно с голяма лекота се справяше с ролите, а не беше така. Много сериозно се отнасяше към това, което прави. А уж на шега, научаваше си текста мигновено…“, каза актрисата.
 
„Беше зодия стрелец, и съпругът ми беше стрелец. Харесвам тези мъже. Рядко вече можеш да срещнеш такъв мъж… Много съм тъжна днес, даже хич не ми се говори“, каза Евро.
 
Тя призна, че с Ламбо са имали конфликти и разговори на политически теми, тъй като двамата изповядват различни възгледи, но е убедена, че никой няма да го запомни като политик. „Той беше Стефан Данаилов, него не можеш да го преценяваш от коя политическа партия е“, заяви актрисата.

Сашо Кадиев се разрида в ефир за Мастъра
 
„Винаги усмихнат, винаги ще подаде ръка, винаги ще помогне. Той ще си остане така завинаги – любимец на българската публика“, категорична беше Евро.
 
„Никога не си мислиш, че един ден ще се събудиш и този човек няма да го има. Той е от хората, за които си мислиш, че винаги ще го видиш по телевизия. Просто не мога да повярвам“, завърши разплаканата актриса.