С цели три акта се сдоби 21-годишен шофьор от Смолян, който дрифтил и карал с висока скорост на централния бул. "България" в Смолян.

Младият мъж се хвали с проявата си в социалната мрежа TikTok на фона на мощна чалга. По видеоклипа полицията го е открила и се самосезирала. 

Известен българин, син на обичан певец, сред джигитите от Околовръстното ВИДЕО

От справката в полицейските архиви е видно, че месец по-рано му е издадена и връчена заповед за спиране от движение на автомобила му поради техническа неизправност. Също така за около тригодишен период на младия шофьор са били съставени 11 акта и 25 фиша за различни нарушения на Закона за движение по пътищата.

„Мис Силикон” проговори, разказа за нощта си в ареста, не било като 5-звезден хотел БЛИЦ TV

След извършената проверка, на младежа са наложени три нови акта: за управление на спряно от движение МПС; за промяна на конструкция на МПС; за промяна на модификация на МПС (подобрения по двигателя и затъмнени стъкла).

Припомняме, че инфлуенсърката и носителка на титлата „Мис Силикон“ за 2022 г. се похвали сама с безразсъдно шофиране. Катрин Йорданова е публикувала видеоклип в Инстаграм, в който показва, че шофира по АМ „Тракия“ с 256 км/ч.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук