Овен – Може да имате наистина предизвикателен ден на работа. Всички въпроси, свързани с парите, могат да бъдат решени днес и можете да постигнете финансови облаги. Вземете собствени решения, свързани с кариерата и ще извлечете ползи.

Телец – За всеки лев трябва да се потрудите. Разчитайте единствено на вашите способности, труд, усилия и жертви, само по този начин ще постигнете задоволителен успех. Всички пари, които дойдат при вас по бърз и лесен начин, ще си отидат.

Близнаци – Днес ще можете да изпитате краткотрайна криза, която ще ви донесе нов тласък и поредица от нови и полезни идеи. В главата ви ще има толкова много възможни сценарии, че просто ще ви бъде твърде трудно да избирате между тях.

Тибетски хороскоп според годината на раждане

Рак – Предстои ви лек ден. Много неща ще се случат по най-добрия възможен начин дори без вашата намеса. Ще имате здраво самочувствие и достатъчно енергия за всички настоящи предизвикателства.

Лъв – Днес не е ден да започнете нещо ново, което и да е успешно. Изчакайте още няколко дни. Напрежението ще бъде във въздуха и ще ви изнерви, ако хората не ви приемат насериозно. Трябва да се адаптирате и приспособите към ситуацията и обстановката.

Дева – Очаква се денят да е благоприятен и ползотворен. Бъдете внимателни, старайте се да не пренебрегвате нищо и винаги да правите правилните изводи. Благоприятен ден от гледна точка на личните отношения.

Тези зодии са в тотален плен на лятото

Везни – Това е един от онези дни, когато изглежда е най-добре да го проспите. Истинската причина за такова настроение се крие във факта, че ви измъчва голяма нерешителност, поради която не успявате да вземете правилното решение, за да избегнете агонията.

Скорпион – Денят не е подходящ за ново начало, но е полезно да се върнете към онова, което се нуждае от подобрение. Възможно е да сте прекалено близо до даден проблем, за да можете го видите ясно и за да го откриете, единственият начин е да се отдръпнете от него.

Стрелец – Хороскопът за днес е повече от благоприятен и паралелно с подкрепата в работата, имате и подкрепа от близък човек, така че е безкраен вашият оптимизъм и добро настроение. Това е само един от онези редки дни, когато нещата вървят по план.

Зодията ви разкрива кой древноегипетски бог сте

Козирог – Въпреки, че може да срещнете някои трудности, денят като цяло ще премине добре. Усилията ви няма да са напразни. Отношенията с близките се развиват хармонично и равномерно, кавгите и конфликтите са малко вероятни. 

Водолей – Днес концентрацията ви е на високо ниво. Имате възможност да завършите цялата работа, която сте започнали. Внимавайте, вероятно не забелязвате, че любимият ви човек се опитва да ви каже нещо много важно.

Риби – Не витайте в облаците, не губете време за празни илюзии. Изглежда, че сърцето ви иска едно, а умът ви съвсем друго. Фокусирайте се върху това, което можете да постигнете със собствените си усилия. 

Четирите най-срамежливи зодии са…​​​​​​​

Съветите на Фортуна
Енергийно благоприятен ден. Човек може да стигне до интуитивно прозрение, просветление или озарение. Период, в който душевното състояние се отразява на здравето. Полезно е да се слуша музика, да се общува с близки хора, с роднини. Време за домашни занимания, отстраняване на ненужното.

Днес не трябва да предприемате никакви внезапни действия - денят е абсолютно непригоден за бързина и кардинални промени. Останете сами със себе си, потопете се в медитация, посветете времето си на ежедневието, обичайните дела и грижи, с една дума - вървете по течението.

Не трябва да очаквате бърз резултат – отварят се нови хоризонти за размисъл, но не вземайте бързи решения.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.

​​​​​​​